tisdag 26 december 2017

Oljelampa inomhus

Om du är ute efter någon speciell fotogenlampa eller oljelampa som du inte hittar i vårt sortiment, kontakta oss så ska vi försöka fixa hem den till dig! Justera lågan genom att höja eller sänka veken. Ljusstaken drivs av oljelampa. Stilren oljelampa av cement för utomhusbruk. Oljebehållare av rostfritt stål samt veke ingår.


Här finner du flera eleganta, moderna och klassiska oljelampor för både för inomhus - och utomhusbruk som ger ett.

Oljelampa - koppar, klart lampglas. När lampan har fyllts med . Kan användas både inomhus och utomhus. Material: Rostfritt stål, frostat glas. Design till rätt pris, Sveriges största sajt med design och . Bollars oljelampa från danska Skagerak kan med fördel användas både inomhus och utomhus. Den portabla lanternan har borttagbart glas som är lätt att.


Steltons klassiska oljelampa är tillverkad i rostfritt stål och klart eller frostat glas.

När oljelampan är fylld med olja har den en brinntid på upp till timmar. Lys upp vinterns mörker med en fin oljelampa från Stelton i frostat glas och rostfritt stål. Passar både inomhus och utomhus. Någonting gick snett och lampan . För användning inomhus och utomhus. I denna kategori finner du våra härliga oljelampor och facklor för både inomhus - och utomhusbruk som ger ditt hem eller ingång till hemmet ett stämningsfullt ljus.


Lampan är lätt att fylla på och hålla ren och passar både för inomhus - och . Elegant och snygg rund takplafond med en stilren design som gör att den passar in i många olika miljöer. Dekorativ rund oljelampa tillverkad i handgjort glas. Perfekt för inomhus eller utomhus för att höja mysfaktorn.


Den har fått namnet Patina för att formgivarna vill att ytan skall få naturliga avtryck över tiden där ytan är . För mer information lyssna på Sveriges Radio PVäst eller . Enligt studier kan luften vi andas inomhus vara upp till fem gånger mer. Ett annat alternativ är oljelampa på vegetabilisk olja som är både .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg