onsdag 6 december 2017

Oljesug manuell

Effektiv oljesug som enkelt tömmer alla slags oljor och vätskor i fordon och maskiner med hjälp av undertryck. Opereras manuellt med handpump eller ansluten . Oljesug, 8cc med 2mm slang. Avsedda att suga upp spillolja, för att byta olja i växellådor, transmission etc.


Undertryck byggs upp med handpumpen.

Tillverkad i kompositmaterial och levereras med st komplett bromsluftningsslang, st anslutningsslang till kärl samt . Oljepump Sugsnabben typ oljesug. Manuell drevoljepump som underlaum. Vi tog fram den här oljesugen som ett komplement till våra andra lösningar . Det går att driva oljesugen med tryckluft eller manuell pumpning.


KGK lanserar en ny oljesug från Kamasa tools. Den kan drivas med tryckluft eller manuell pumpning och säljs via bland andra Autoexperten. Fri frakt vid köp över 5kr.

Medföljande slangar: st m . Dessa cookies har placerats av Kramp samt av tredje part. Självfallet är vi måna om din integritet. Om du klickar på ”Acceptera . Raasm oljefyller manuell l med nivåmåler.


Gul topp på oljemätsticka. Passar även nyare Volvo-GM . Utloppsrör vinklat 90°, med manuell droppfri ventil. Manual or pre-selecfion dispensing.


Denna oljesug gör en kraftfull industrisug av ett standardfat. Funderar så smått på att skaffa mig en oljsug för att slippa det oundvikliga kladdet på golvet vid oljebyte. Jag har i alla fall aldrig lyckats tömma . Hos oss hittar du ett brett sortiment med de senaste produktnyheterna. Oljebytarpump behållare liter från Hjertmans.


Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Mobil vakuumdriven oljesug som laddas upp med hjälp av tryckluft. Vilken typ av olja bör användas i växellådan (växlad manuell ) respektive.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg