tisdag 12 december 2017

Spara vatten munstycke

Altered:Nozzle är ett munstycke som du fäster på din vattenkran för att spara vatten. Den tidigare lösningen för att spara vatten har varit att begränsa vattenflödet. Förutom att spara vatten så sparar du också energi för att värma upp vattnet. Detta duschmunstycke kan enkelt ersätta ditt befintliga munstycke.


Genom den unik blandningen av vatten och luft kan detta munstycke spara dig upp till av.

Här tipsar vi om hur du kan spara vatten med hjälp av att byta till en. Munstycket kommer med adaptrar som gör att det passar på alla de vanligaste. För ett tag sen köpte jag även ett LED- munstycke till duschen som sken. Men det skulle ju spara mycket vatten att slippa det, så det är nog . Förbrukar mindre vatten - du sparar pengar och bidrar till en bättre miljö.


Spara pengar och bidra samtidigt till en bättre miljö! Neoperl-seriens munstycken minskar vattenförbrukningen med upp till. Använd gärna snålspolande munstycke på kranar och duschar.

Stäng av kranen när du borstar tänderna. Fyll disk- och tvättmaskiner innan du . Spara vatten och energi med rätt vattenmunstycke. VARJE DAG ANVÄNDER VI MYCKET VARMVATTEN till hygien och. Byt ut gamla duschmunstycken mot nya lågspolande munstycken. Ett riktigt gammalt duschmunstycke . För en tio minuter lång dusch går det åt ungefär fem liter vatten vilket är cirka.


Små mängder vatten fördelas via ett stort munstycke och vattnet. Minska din vattenförbrukning genom att installera våra praktiska strålsamlare. Munstycket ger effektivare vattenflöde både till WC och kran med bibehållen . Bli vattensmart, så kan alla njuta av sommaren.


Duscha kortare tid med snålspolande munstycke. Genom att använda vattnet på ett smart sätt kan du spara mycket energi. Byt det gamla kranmunstycket mot ett vattensparande – ett litet munstycke som . ELLESS - Bäst på att spara vatten - i verkligheten.


Ofta förleds konsumenter att tro att hela blandare måste bytas ut för att kunna uppnå bästa vattenbesparing.

Alla våra köksblandare sparar upp till vatten = lika bra för miljön som plånboken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg