onsdag 21 februari 2018

Måla på glas pennor

Tryck in spetsen mot ett papper så att den blir mättad med färg, börja måla. Rengör ytan noga med fettlösande medel före målning (vidrör ej ytan sen som ska målas). Här hittar du allt för ditt nästa DIY-projekt och mängder av pyssel för barn och vuxna. Glaspennor och porslinspennor används till målning på hårda material.


I regel kan man måla med en porslinspenna på glas och vice versa.

Färgen är väderbeständig och . Jag köpte en porslin- (och glas ) penna på Inspira som man inte. Färg Blå Glass Paint Markers från DecoArt är en penna för glas , porslin (keramik) och metall. Lätt och roligt att måla ,. Silver - En penna för glas , porslin, keramik och metall.


Diskmaskinsäker efter bränning i vanlig . Ladda ner detaljerade gratistester . Jag har köpt färg på Panduro och ska måla på porslin, men har tappat bort instruktionerna.

Måla på glas och porslin - Hej! Fiberpennor för glas - och porslinsmålning. Porslinspennor i fina färger som är enkla att måla med på noga rengjort porslin. Kan användas på glaserat porslin och keramik samt värmetåligt glas. Massvis av pennor i olika färger och modeller, i både tusch, bläck och blyerts.


Glas - Porslin- och Svarta-Tavlan-Blackboard- Pennor. Stort utbud av hängande glasdekorationer, glasflaskor och mycket mer från Baker Ross. Varierande glaspennor och glasfärger till alla ändamål. Funktioner, Glas , fönster, speglar, whiteboards etc.


Fler än 1olika posca- pennor med snabb leverans, fri frakt över 2kr och superpriser. Från glas och keramik till trolldeg och tunt papper. Någon som har måla på glas som kan ge lite tips. Porcelain 1har samma egenskaper som glasfärgen och finns att köpa som pennor.


Konstnären Maryam Aljaderi ger sina tips – här är en guide steg för steg till hur du målar snygga motiv på glas. Efter timmar kan föremålet härdas i ugn vid 1grader i min . Innehåller: pennor i olika färger och en pennvässare. Sätt sprätt på fantasin genom att måla och rita.

Det är ju så roligt med pennor som man kan måla på glas. Man kan ha dem till white board tavlor, skriva namn på glas när man har fest så att . Alltid i lager, snabb leverans. Passar perfekt för den som gillar att pyssla och måla.


Vattenbaserad penna för dekoration av glas och porslin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg