tisdag 6 februari 2018

Harvia skorstenar och rökrör

Elektriska bastuaggregat. Dags att skaffa en skorsten till kaminen och bastun? Beroende på vilket aggregat eller om det är ett naket rökrör så ska avstånd till . I leveransen ingår: isolerad skorsten , förbindningsrör 6mm, regnhuv och tätning för yttertaket.


Bastustenar ingår ej, förutom vid köp av bastupaket. Det är en harvia mmed meter skorsten , det finns ju möjlighet att ha.

HARVIA SKOLA - Hur man installerar en vedeldad bastuugn. En stilig kamin som ger plats för större stenmagasin. En vedkamin för dig som behöver lite mer effekt.


Att användas till takgenomföring av skorstenen för att säkerställa tätningen. Rökrör val av vedeldade bastur. Harvia tarjoaa ratkaisut kaikenlaisiin saunoihin.


Jag byggde min skorsten med grejer från Harvia , vanliga rökrör i plåt och aggregat, köpte på K-rauta. Jag körde isolering som nämnts ovan .

Eventuellt kan extra brandtätningsmassa och tätgarn behövas . Alltid bra priser på Bastuaggregat hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Harvia stålskorsten är en stilig skorstenslösning som är lätt att montera. Vi har bastuprodukter från de flesta leverantörer så som Sunsauna, Tylö, Helo, harvia och narvi Lagerhållna produkter levererar vi från vårt lager inom 1-dagar.


Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Bastu, brasvärme och bad kan vi på Bastuspecialisten! Misa med rostfria inre rökrör. Du kan köpa en stor del av vårt sortiment här i vår E-butik.


KÄRLEK ROSTAR INTE Precis som allt annat blir en skorsten gammal. Skorstenar från Landy vent och Schiedel (per meter). Allt som behövs till din bastu. En ny stilig skorstenslösning.


SKORSTENSPAKET Helo till vedbastu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg