måndag 30 april 2018

Glasburkar med lock grossist

LP:s Biodling har ett brett sortiment av glasburkar till både honung, safta och sylta. Vi arbetar med ett stort antal former och material, däribland glas och plast. Vi kan även erbjuda tillbehör och alternativa kapsyler och lock. På Lagerhaus har vi ett stort utbud av glasburkar i olika storlekar.


Sveriges bredaste sortiment av glasburkar , glasflaskor, plastburkar, plastflaskor, hinkar, dunkar och tunnor. Glasburk 7ml med mm lock.

Vi har ett nära avtalat samarbete med flera grossister i Tyskland som vi strategiskt har valt ut för deras breda sortiment och erfarenhet av vad marknaden . Lock som passar till glasburkar med mm hals. Pallpris (st.) på begäran. Burken har texten ´Refreshing Ice Cold Drink´´ på två sidor. Perfekt för våren och sommarens svalkande . Kilner - Preserve Burk L konservering. Run i frostad plast med lock och liner.


Designad glasburk med lock.

Används som förvaringsburk till. Serveringskorg i metall med glasflaskor, lock och sugrör. Köp glasburkar i grossisthandel på BigBuy.


Låt oss presentera originella glasburkar med lock och sugrör Sirenas Junior Knows (st) som blir prefekta som gåva! Jag är på jakt efter glasburkar med lock. Jag kokar diverse marmelader och annat och säljer på marknader, hanverksmässor osv. Se mer servering hos Menigo Foodservice här.


Akrylburk liten PALASET med vitt lock. Jag ska göra marmelad och ge bort i julklapp hade jag tänkt och skulle vilja ha små sexkantiga glasburkar med lock max 4ml. Någon som sett glasburkar i Stockholm? NS Promotion är en professionell grossist inom produktmediet som har ett stort.


Porslinsgryta med silikon lock. Du har väl inte missat vår nya smarta matförvaringssserie? Produkt Inledning av kräm glasburk Vårt företag. Mason Jar Wide Mouth med Metall Lock - USDA Godkänd BPA-Free. Miljö i fokus Grossist och lock är med prioriterade hos Nordic Pack.


Plastförpackningar Ergebnisse Visa alla.

I en glasburk med lock ligger den gamla konserven som en påminnelse om. Bricka med krus med lock och sugrör Vintage Coconut (delar).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg