måndag 23 april 2018

Limma duschvägg på våtrumsmatta

Hej, Vi är på gång att köpa en duschhörna till vårt badrum hemma och hittade då ett alternativ som inte kräver att man borrar hål i kaklet vilket. Budgetfix - lägga ny plastmatta på en gammal? Vi rekommenderar ej att limma upp på våtrumsmatta då ytskiktet inte är bärkraftigt nog för en . Istället för att borra och skruva, limmas aluminiumprofilen tryggt mot väggen. Montering på våtrumstapet eller plastmatta rekommenderas ej.


Med INRs system Borrfri gör det tryggt att limma upp din LINC- duschväggar i vår.

Så nu står det ett paket med en dusch -glasvägg å väntar på att bli monterad. Funderar du på att sätta våtrumstapet , eller våtrumsmatta för vägg eller golv som det egentligen heter, i stället för kakel? NU KAN DU LIMMA UPP DIN LINC- DUSCHVÄGG.


Med Borrfri går det nu att på ett tryggt sätt limma upp samtliga duschväggar i vår duschserie LINC med aluminiumprofiler. Serierna Home, House och Pool från Smedbo innehåller badrumstillbehör som man kan limma upp på direkt på badrumsväggen. Fördelen med det är att du . Eftersom ett dusch eller badrum ständigt utsätts för fukt och väta ska du endast. Använd våtrumslim och limma glas-fiberremsor över de spacklade skarvarna.


Steg : Limma en Block Lock list mot väggen och en mot golvet.

Applicera sedan lim i spåret på mitten av Block Lock listen. Demonstrationsvideo av limning av badrumstillbehör och duschset mm. På ett smart och enkelt sett. Nu kan du äntligen montera din duschvägg utan att borra genom badrummets tätskikt. Med årets nya LINC-duschväggsystem lanserar INR en ny metod för montering av duschväggar.


Med den anpassade produkten BORRFRI kan . Att limma fast rör på kakelplattor, i synnerhet i våtzon är en säker och garanterat vattentät lösning. Skruvinfästning i våtzon ska utföras i . Det starkaste alternativet är att limma. Bostic Maxi Bond Xtrem håller för 2ton per kvadratmeter, vilket innebär att du kan fästa mer eller . Duschvägg , takduschset, tvättställsblandare och handdukstorkar från INR. Sockeln är i blank aluminium och limmas direkt på golvet, ca mm från duschglasens utsida.


Ovanpå bjälkarna skruvas och limmas mm spontad. Har en fråga till , kan jag inte behålla väggmattan när jag sätter kakel på väggen ? Mattan är utan skarvar, kan tycker jag funka som . Fraktfritt till hela Sverige av VVS varor! Våtrumsmatta och en fast duschvägg Detta badrum renoverades och en.


Våtrumstapet är ett annat alternativ och finns både med slät yta och struktur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg