fredag 13 april 2018

Rengöra diskmaskin naturligt

Diskmaskinen är ännu en sådan där sak som vi gärna glömmer att göra rent, eftersom den har som huvuduppgift att rengöra saker åt oss. Att ta bort smuts, kalkavlagringar och dålig lukt från din diskmaskin är lätt gjort. Ja, diskmaskinen behöver också rengöras då och då.


Så får Eva lakanen kritvita igen – på helt naturlig väg. Ta del av vår steg-för-steg-guide för att hålla diskmaskinen. Effektiva metoder för att rengöra en diskmaskin , bland annat med ättika.

Att filtret saggar igen är ganska naturligt då det är dess primära . Bikarbonat och en fuktig trasa fungerar bra för att rengöra vasken, bänkar, kyl och frys. Hjälper också till att neutralisera obehaglig lukt i kyl och . När rengjorde du diskmaskinen senast? Många glömmer att själva diskmaskinen också behöver diskas.


Här är fyra steg som får den att bli som . Diskmaskinen behöver rengöras då och då, och att rengöra diskmaskinen blir en enkel match med dessa praktiska tips och råd - läs vidare! Få bort kalkavlagringarna i .

För första gången i mitt liv äger jag en diskmaskin (hallå, jag kommer från stenåldern ;-) ). Städa ugnen enkelt och naturligt. Det behöver inte bli ett heldagsprojekt, och det måste inte innebära miljöskadliga . Läs fler tips: tips för att städa naturligt. Miljövänliga husmorstips om rengöring. Fyll diskmaskinen som vanligt.


Häll i ungefär tre droppar. Så rengör du med ättika (perfekt mot dålig lukt, avkalkning och i ugn!). Vår AirDry-teknik avslutar varje diskprogram med frisk luft.


Vår smarta AirDry- teknologi använder sig av naturligt luftflöde för att avsluta torkningen. Ett komplett underhållsset för grundlig rengöring av din diskmaskin och som gör den . Med den bekväma Time Manager-funktionen kan du minska programmets tid med hälften, så att diskmaskinen är klar när du önskar. Ett annat tips från säker källa är att rengöra diskmaskinen med citronsyra. Organisk tvätt – Rent Naturligt från Washologi by Viktoria, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg