torsdag 30 augusti 2018

Jonisk brandvarnare

Vad är skillnaden mellan jonisk och optisk brandvarnare ? Vi på Svenska Alarm reder ut begreppen och förklarar vilken typ av brandvarnare. Jonisk brandvarnare – System 1. Denna produkt har utgått från vårt sortiment. Exklusiv design med högsta kvalitet.


Hög känslighet och stabilitet.

En jonisk brandvarnare reagerar både på synlig och osynlig rök med hjälp av radioaktiva ämnen. Fördelen med en jonisk brandvarnare är att den reagerar snabbt vid brand med öppna . Handla BRANDVARNARE JONISK till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Om brandvarnare är jonisk eller optisk är inte viktigt, båda varianterna larmar i ett tidigt skede, det viktiga är att man har brandvarnare som . Om du har flera våningar bör en brand varnare placeras där trappan mynnar till den övre våningen. Kompakt modell som rekommenderas för bostäder i flera plan eller för större fastigheter.


Max st kan kopplas samman. En brandvarnare eller rökdetektor vara skillnaden mellan liv och död. Brandvarnaren är dessutom försedd.

Skaffa en förmånlig jonisk brandvarnare av hög kvalitet som är speciellt bra på att upptäcka flambränder, var rökpartiklarna är små. I en jonisk brandvarnare reagerar en radioaktiv isotop (jonisk rökdetektor) på den osynliga varma . På BAUHAUS finns olika slags brandvarnare ! Välj mellan en kolmonoxidvarnare, optiska brandvarnare , temperaturvarnare och fotoelektriska brandvarnare ! Skall byta gamla brandvarnare och sätta upp nya som är sammankopplade med tråd. Skulle i tvättstugan samt i kallkällare och kallvind vilja ha . Den optiska brandvarnaren känner av sk pyrande bränder bättre än en jonisk brandvarnare. Automatisk indikering för batteribyte och dubbel funktionskontroll . I en optisk brandvarnare finns istället en . Optisk brandvarnare detekterer best ved branner med lite. Fireangel års thermoptek brandvarnare.


Shoppa BRANDVARNARE JONISK till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Flera undersökningar har visat att de flesta brandvarnare som inte har fungerat vid brand .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg