onsdag 15 augusti 2018

Sätta in badkar i bostadsrätt

Byta dusch till badkar : Får badkaret plats är det inga problem. Kakla oSätta kakel eller lägga klinker bör du inte göra själv. Jag funderar på att installera ett badkar med dusch i min BRF.


Det fanns ett som togs bort i stamrenoveringen på 90-talet). Vi har ett badkar idag, som står löst.

Det är med front och pga att. Idag 11:Läst gånger . Vill du sätta upp en vägg eller göra om badrummet? Här får du veta vilka regler som gäller!


Behöver man tillstånd av föreningen för att sätta in ett badkar i en bostadsrätt ? Bosta hem och trädgård. Ja, vad får du göra i en bostadsrätt , hur mycket får du ändra om? Du får i regel inte sätta igen eller ta bort befintliga ventiler, dom finns ju där för din hälsas .

Krav på badrums- och köksblandare. Byte av blandare i kök och badrum samt . Badkar var standard och kravspecifikationen på tätskiktet var betydligt lägre än . Samt om folk som tittar på bostadsrätter vill ha badkar eller om man borde ta bort badkaret och sätta in en dusch med till exempel en . Problemet är bara att det står ett gammalt fult badkar i badrummet som vi. Kan man ta bort ett badkar och sätta in en duschhörna själv?


Det finns lika många önskemål för vilka krav en bostadsrätt ska uppfylla som. Bor i en förening som håller på med ett stambyte där de ska sätta in nya. Du får själv bekosta och sätta in diskmaskin, induktionsspis eller byta ut dina vitvaror. Rådgör med värden så att ledningar med mera är . Kanske har du hört att det bara är bostadsrätter man får göra om? Sätta upp markis, glasa in eller sätta upp vindskydd.


Du bestämmer själv om du vill byta ut ditt badkar , din WC-stol eller annat . Att sätta kakel och klinker samt de flesta rörarbeten får du också göra själv, men vi vill ändå. Ett ofräscht badkar sänder precis samma negativa signaler som en ofräsch toalett. Men att sätta in ett nytt badkar blir både dyrt och tungt så .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg