måndag 13 augusti 2018

Glasflaskor med kapsyl

Nordic Pack kan erbjuda Sveriges bredaste sortiment av glasflaskor. Inklusive burkar för bryggerier, medicin och designbruk. Glasflaska ML glasklar AU whiskytyp, mm kapsyl. Barnsäker kapsyl svart mm för små flaskor i glas och plast.


Levereras i kartong om flaskor.

Vi har ett brett sortiment av miljövänliga, bio och eko förpackningar med lock eller kapsyler till. Amber glasflaska för bygelkapsyl cl. Fin glasflaska kallad Bohus 3ml. Passande kapsyl MCAmm.


Snygg flaska som passar till juice, saft, must eller annan dryck med eller utan kolsyra. Klassiska bruna longneck 33cl glasflaskor i 18-pack för vanliga 26mm kronkapsyler. Denna flaskan kan du slänga i golvet hur många gånger du vill, den kommer inte gå i några tusen bitar som flaskor med glas lätt gör då de tappas på hårda ytor.

Perfekt när du önskar spara eller byta destillat med vänner. Snabb leverans, låg frakt! Tom flaska 2ml i brunt klarglas för dig som gör egna hud- och hårvårdsprodukter, eller vill fylla över produkter till en mindre förpackning.


Mått på alla glas kommer att finnas under respektive . Vad händer med metallock och kapsyler som sitter kvar på burkar och flaskor ? Lock och kapsyler som sitter på förpackningen klarar vi normalt av att rensa bort i. Häll över i fina burkar och flaskor. Gör det överskådligt och snyggt i skafferi och kyl genom att förvara torrvaror, pasta, gårdagens rester m. Kapsyl aluminium glasflaska. Att brygga eget vin, öl eller sprit är både roligt och lärorikt. Behöver du kapsyler till dina flaskor så hittar du det här . Ledande tillverkare av standard- och specialförslutningar för effektiva funktionella förpackningar.


Exempel: flaskor och burkar av färgat eller av ofärgat glas. Ta av kapsyler , lock och korkar och sortera dem till återvinning efter material. Vi har ett stort sortiment av gummipackningar som passar alla burkar och flaskor till konservering. Köp extra gummiringar till dina nya konserveringsglas eller till .

Hos Lagerhaus hittar du flaskor med snäpplock i flera olika storlekar. Vill du briljera genom att öppna en kapsyl på ett annorlunda sätt – då ska du kolla in den här videon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg