tisdag 27 november 2018

Ljushållare flaska

Ljusstake anpassad för flaska. Cover är tillverkad i metall och finns i flera färger att välja mellan. Använd fina flaskor och g. Mässingsfärgad ljushållare att sätta i en tom glasflaska. Ljushållare för flaska , Järn.


Vacker ljushållare till flaskor.

B 6cm H total höjd 10cm. Artnr: Benämning: Lager: Pris: Storlek: . Eller varför inte kombinera olika sorters flaskor, både kul och snyggt! Lagervaror skickas inom timmar. Ljuslyktor och ljusstakar från varumärken som Åhléns och Bloomingville.


Gör din egen personliga ljusstake med denna ljushållare i svart. Hos Nellispresenter hittar du fina Ljus och ljushållare från bland annat Carolina Gynning, Majas Cottage, Rakel Rask och. Bli först med att recensera denna produkt.


Här hittar du också lanternor, hängande ljuslyktor och ljushållare till väggen.

Dekorera ditt hem med ljusstakar och ljushållare från JYSK. Antikvit ljushållare i form av en blomma. Rördiametern gör att den passar många olika flaskor.


Rörstorleken mm gör att den passar i de flesta typer av glasflaskor. Skapa egna spännande ljusstakar, snabbt och enkelt. Placera ljushållaren i en fin flaska och du har fått en unik ljusstake. Vissa ojämnheter i ytan kan förekomma. Fantastiskt fiffiga ljushållare för kronljus som enkelt placeras i en flaska för att göra den komplett.


Ger en lyxig känsla och är ett roligt sätt att faktiskt ta tillvara på. Stort sortiment och snabba leveranser. Sätt ljushållare i flaskor i olika höjd. Smart ljushållare att sätta i en flaska för att kunna ha ljus i den med manschett. Just denna modellen är i vit metall.


En fin, svart ljushållare att sätta i en flaska till ett kronljus. Vem har sagt att det krävs ett speciellt tillfälle för att tända några ljus och använda dina ljushållare och favoritljusstakar? Du kan enkelt skapa mys hemma med . Kronljushållare för flaska.


Svarta ljushållare som passar vanliga kronljus och som sticks ner i vanliga flaskor.

This Pin was discovered by Annelie Blomgren. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Förvandla enkelt en flaska till en snygg ljusstake med denna smarta ljushållare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg