fredag 23 november 2018

Skriva på glas med whiteboardpenna

Ta bort permanenta pennor: Har du råkat skriva eller rita på en whiteboard med en permanent märkpenna? Om du inte har en rengöringsspray till hands, försök . Det är även möjligt att skriva på andra ytor, såsom speglar och glas. Ett problem med whiteboardpennor är att de efter mycket användning kan torka ut och . Jag vill skriva direkt på kylskåpet med whiteboardpenna men är osäker på hur hårt det sitter.

Jag söker en penna som går att rita på glas med. Detta har varit uppe flera ggr på sidor som zatzy och liknande, för att kunna skriva siffror på rutorna. Ska testa whiteboardpenna av svart modell! Fast kan man skriva med whiteboard pennor på glas och sen sudda ut det? Jag var för feg för att testa i skolan.


Ville inte råka förstöra ett fönster . Vältäckande alkoholbaserat bläck Nästan luktfria och lätta att skriva med.

Det är dock även möjligt att skriva på andra ytor som glas och speglar. Whiteboardpenna i fickformat utrustad med slitstark rund spets med. Tips: du kan skriva mer för att precisera sökningen. Avsedd för, Naga glastavlor.


Funktioner, Glas , fönster, speglar, whiteboards etc. Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet av högsta klass. Här kommer några tips på vardagsting som man kan använda sig av. Du vet väl att du kan skriva med whiteboardpenna på laminerade ark? Kalkbaserad och vattenlöslig penna för temporär märkning på ytor som glas , whiteboar griffeltavlor.


Skaka och tryck pennan mot underlaget innan du börjar skriva. Torkas av med en fuktig trasa. Vissa whiteboardpennor ger dig möjligheten att också skriva på andra ytor som glas och speglar. Här avgör den egna smaken, vissa gillar snedskurna medan andra föredrar whiteboardpennor med rund spets. Stabilo Point är en fineliner-penna med tunn spets.


Välj en whiteboard- eller blackboardpenna för att skriva på skrivtavlor, glas och speglar. Med den här whiteboardmärkpennan går det att skriva på många ytor, till exempel glas , porslin och OH-film.

Flexibla Pennor med Suddgummi - 10-Pack. Med rund (1- 3mm) eller snedskuren (1-5mm) spets. Eftersom du ska skriva veckans aktiviteter på ramens glas med en whiteboardpenna kan det vara bra att välja en inte alltför brokig bakgrund. Perfekt för svarta tavlor, ljusskyltar och på glas. Du kan skriva på svarta tavlor, whiteboardtavlor, glasfönster, speglar och andra ytor.


Kan enkelt torkas av med en fuktig trasa - Spets: Kulspets - Linjebredd: mm - Färger: Blandade - Antal: 6. Dukningen underlättas med mall med tallrik, glas och bestick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg