fredag 16 november 2018

Tavelglas pris

Välkommen med din förfrågan! Vi använder som standar floatglas mm tjockt men önskar du något annat, så ta kontakt för pris. Tavelglas eller Floatglas är det mest vanliga och . Vår enkla och framgångsrika affärsidé är att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet till mycket låga priser. Ett glas av bra kvalitet är klart, plant och tåligt mot repor.


Dessutom är det lätt att torka av.

Ramain ger dig bra pris på tavelinramning och tavelservice. Jag vill ha förslag på inramning och ungefärligt pris enligt följande:. Nu kan du som kund beställa ditt fönsterglas direkt här på hemsidan.


Det går snabbt och enkelt och du får veta ditt pris på en gång. Dessa produkter är endast tänkt att användas i . Samtliga ramar kommer med riktigt tavelglas. Pris med reflexfritt glas.


Våra glas är så kallade floatglas. Dvs icke maskinglas utan klarglas som gör att motiven framhävs bättre.

Vi har då lagt in pris och mått efter dina önskemål. Beställ tavelram efter inramningsobjektets exakta storlek. Vi tillverkar alltid tavelram med glas och . Hängtrå skruvöglor och monterade vikbleck medföljer samt glasklart tavelglas eller ett extra kraftigt.


Hos oss finns minst sagt mångårig och genuin kunskap om tavelglas , fönsterglas,. Vi har ett stort utbud av tavlor, canvastavlor, bilder som är färdiga att hänga upp, eller välj ram till egna foton för en mer personlig prägel på ditt hem. För att hålla nere pris och leveranstid har jag en och samma storlek på alla tavlor.


Om man till exempel jämför med vanligt tavelglas , så kallat floatglas, så har clarityglas bättre hållbarhet. Det är reflexfritt och tar bort procent . Letar du efter en erfaren glasmästare? Vill du köpa högkvalitativa produkter till lägsta pris möjliga? Då är vi på Larssons Glas det självklara valet.


Konst till rimliga priser från så väl lokala som internationella konstnärer. Bra vattenbaserad tejp (fråga i konstnärsaffären). En skvätt färg till ramen (Ikea eller också har du hemma). Till dina mest värdefulla objekt finns tavelglas med UV-skydd. Enstaka ramar eller en stor beställning – kunden står alltid i centrum hos oss!


Ateljé A-ramar är öppna för alla slags önskemål, både i pris , kvalitet och även i . Levereras med dubbelsidig skyddsfolie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg