onsdag 28 juni 2017

Dammsugarslang metervara

Dammsugarslang , standard metervara. Denna dammsugarslang passar endast modeller utan . En mycket flexibel sugslang för dammsugare, rökutsugning, centraldammsugare och mattrengöring. OBS Passar inte till CVR-serien . Slangen är resistent mot . Förlängningsbar dammsugarslang på upp till m.

Silikonslang: Det är en högprestanda slang som är främst framtagen för att transportera luft eller vätska. Beställ allt inom Trädgårdsslangar m. Köp fotstö fotledsstöd och andra produkter för din fot till låga priser. Av genomskinlig PVC-plast. Priset för Syntetslang PVC avser pris per meter, och produkten säljs som metervara.


En enkel och billig lösning när man behöver leda bort vatten längre sträckor. Lätt att klippa till i önskad längd. PEM slang på metervara (gärna i Stockholmstrakten)?


Du kan köpa dammsugarslang nilfisk metervara 32mm hos Ocay.

PVC- SLANG ARMERAD METERVARA. Produkttyp: Vulco Flex- slang. Lämplig för färskvattensystem, länspumpar, tryckluft mm. Behöver du en sug- eller tryckledning?


Genom användning av en särskild plastblandning och en extra förstärkning med hjälp av vävinlägg är båda . Alde, varmvattenslang, värmesystem . Förstärkt tålig slang - en investering som lönar sig i längden. Buss slang Hispacol År, Artnr. Kallvattenslang och varmvattenslang på metervara till husvagnar och husbilar.


Vi har slangar för färskvatten och Uniquick- slang. Flatrullad slang mm för överdragspump. Klicka för att förstora bilden. Extra slang till din mottagningsanordning eller latrintömningsstation. Byt ut gammal eller förläng befintlig.


I e-handeln handlar du enkelt och tryggt online till ett bra pris och smidig hemleverans. Förutom PEM- slang erbjuder vi även kopparrör, mässingskopplingar och . LLPDE slang i metervara av hög kvalite från John Guest. Säljs i metervara hos återförsäljare.


Röd för varmvatten och blå för kallvatten.

När slangen kapas är det . Vattenslang Classic, i metervara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg