måndag 22 april 2019

Vattenkokare engelska

Glosbe, online- lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Säger man boiler tar folk för givet att det är en panna, . Huvudsakliga översättningar.


Amanda switched on the kettle to make some tea. Söktermen vattenkokare har ett resultat.

Under dessa olika märken tillverkar de båda företagen fritöser, brödrostar, elektriska kaffekokare, vattenkokare , hushållsassistenter, strykjärn och en mängd. Hitta din nya vattenkokare hos oss på CDON. Här väljer du bland hundratals vattenkokare från välkända varumärken med varierande funktioner och . En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe. Böjningar: vattenkokare , vattenkokaren.


Engelska översättningar av. Med vänliga hälsningar eller liknande vattenkokare , säger man kettle! Sökte efter vattenkokare i ordboken.

En bekväm e-Bok med det viktigaste vokabuläret på svenska och engelska. Kelly kettle vattenkokare är en vattenkokare som eldas med valfritt brännbart. Miljontals översättningar på över olika språk. Att koka upp tevattnet i en kastrull på spisen med gamla gjutjärnsplattor drar nästan dubbelt så mycket energi som att använda en vattenkokare.


Mer information finns i återkommer på engelska. Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Upptäck Philips vattenkokare. Se varför dessa vattenkokare passar dina behov. Jämför, läs recensioner och.


Logik Vattenkokare L14KBS15E - Denna vattenkokaren från Logik kokar snabbt upp. Från946SEKVälj ett hotell. Hotel Bishops Arms Lund photos Exterior. Den är både lättanvänd och lättskött. Ett test av vattenkokare visar att vattenkokarna är effektiva och har låg.


Ofta används bara engelsk text på knappar och reglage och ibland . På engelska heter en vattenkokare electric kettle, men då får du ju även med plasthöljet. Heating element skulle kunna vara en översättning. Regndroppar på rosor och morrhår på kattungar ♪ ♪ Bright koppar vattenkokare och varma ylle vantar ♪ ♪ brunt papper paket .

Vi har ett brett utbud av vattenkokare från kända märken i bra kvalitet. English-Swedish Dictionary: Translation for elektrisk vattenkokare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg