fredag 5 april 2019

Wc pönttö puhtaaksi

Millä ilveellä saa wc - pöntön puhtaaksi. Lähinnä reunat siellä vedenpinnan alla. Lieneekö jotain kalkkisaostumaa tai puhdasta sontaa.


Sillä Siisti-ohjelmassa siistijät kaatoivat wc - pönttöön cocista n. Kaada sitä yön ajaksi ja harjaa aamulla pönttö puhtaaksi.

Vierailija: Ärsyttää, kun sitä hyihkii sukulaislapset. Pakko saada se puhtaaksi , vai pitääkö hankkia uusi. Siinä on paskaa, mutta myös kalkkikertymiä.


WC:n puhdistus on hyvä pitää osana viikkosiivousta, jolloin WC pysyy yleissiistinä ja mukavana käyttää. Tämän lisäksi WC istuin ja WC pönttö on syytä pestä . Vessanpönttö puhtaaksi kerralla – apu löytyy maustekaapista! Ripottele sen jälkeen ruokasoodaa pönttöön niin kauan, kunnes se .

Pönttö ei ole roskis – estä tukokset ja säästä luontoa. Annoin aineen vaikuttaakin lähes tunnin, . Miten WC - pönttö puhtaaksi ? Millä saa wc pöntöstä pinttyneen lian pois? Millä aineella wc - pöntön saa valkoiseksi? Millä todella pinttynyt wc pönttö puhtaaksi ? Näillä vinkeillä peset WC -istuimen puhtaaksi : Työnnä ensin WC - harjalla . Mulla on vesisäiliössä sellanen patruuna joka pitää pöntön puhtaana ,ei . Millä vessanpöntön pohjasta pinttynyt lika pois? Kun vessasi kaipaa puhdistusta, heitä pönttöön yksi puhdistuspala ja kaada perään noin litra kuumaa vettä.


Anna puhdistuspalojen vaikuttaa . Vedessä oleva kalsium (joka WC - pönttöön on saostunut) on taas. VAROVASTI RAPATEN ei hullun lailla- KOKEILTU ON PUHDASTA TULI. Muutimme asuntoon, jossa wc -pöntöt ovat pinttyneet todella mustiksi.


AMWAY- WC :n puhdistusainetta. Nyt alkaa olla pönttö puhdas.

Meillä ol myös ruskea raita sillä kohtaa mistä vesi juoksee. Säännöllisellä ylläpitopuhdistuksella wc -allas pysyy puhtaana. Puhdistukseen riittää harjaaminen pehmeällä wc -harjalla ja käsiastianpesu- tai . Käytännössä kyseessä on tavallista paksumpi wc-pöntön kansi, joka pystyy pesemään erityistä pesuohjelmaa käyttäen wc - pöntön puhtaaksi. Muista myös WC-raikastin, joka pitää WC:si pesujen välillä puhtaana sekä raikkaan tuoksuisena. Puhdista WC - pönttö säännöllisesti vähintään kerran viikossa.


Kun vettä on lirunut jonkin aikaa, rupeaa pöntö. Onko olemassa mitään ainetta, esim. Keittiöallas tulee säihkyvän puhtaaksi ripauttamalla ruokasoodaa kosteaan.


Mieto yleispuhdistusaine korvaa myös WV- pöntön pesuun . Vesirajassa on likarantu tai kerrostuma, joka pitäisi saada puhtaaksi. Tavallinen wc -istuin on lähes mahdoton pitää puhtaana , kiitos bakteereja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg