tisdag 6 maj 2014

Bockverktyg kopparrör

Alla våra verktyg är av . Profilbild på den tänkta böjen. Fromax bockverktyg Nr är ett precisionsverktyg för bockning av plastbelagda mjuka aluminiumrör av typen Alupex. Verktyget är graderat och försett med . För hårda kopparrör samt för tunnväggiga stålrör.


Denna serie av rörbockningsapparater är avsedd för såväl oisolerade kopparrör som stålrör.

För bockning av färdigmålade mjuka och hårda kopparrör typ Esem White etc. Bockverktyg för exakt böjning av rör upp till 90° - Idealisk för arbeten på plats - Lämplig för mjuka kopparrör , mjuka omantlade kopparrör , omantlade C-stålrör av. Varje verktyg har en dubbelmatris och passar därför, lätt omställbar, till två . Konsten att dra mjuka kopparrör.


Här hittar du tips om hur du gör när du ska bocka och dra kopparrör och montera en T-rörskoppling. Admiral för mm kopparrör. DHL ÄR SÄKRARE OCH SPÅRBAR.


Sammfrakt kolla mina andra auktioner. Därefter bockar man dem med ett bockverktyg eller en bockfjäder.

Buden är bindande och serviceavgiften. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, . LK Bockverktyg PAL bockradie mm ger 4xDy. Komplett sortimentAktuellt Sortiment. Vid skarvning med klämringskopplingar ska stödhylsa användas.


Kopparrör , plastisolerat. Testade och godkända för . Ett precisionsverktyg för bockning av plastbelagda mjuka kopparrör typ Prisol samt plastbelagda tunnväggiga stålrör. Kraftigt bockverktyg för tillverkning av delar.


Professionell hydraulisk rörbock för aluminium och kopparrör med en godstjocklek på upptill mm. Uponor MLC Rör Bockningsfjäder. Finns i Staffanstorp och hämtas. Handla hydraulik rör hos Swedol - Hög kvalitet till proffs och branschledande kompetens med landets bästa kundfokus. Fromax utökar serien bockverktyg , Nr 5 med ett större verktyg för mm hårda rör.


Enligt Fromax har många av kunderna efterfrågat detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg