onsdag 21 maj 2014

Mops valp säljes

Läs mer om hundrasen mops. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler. Här hittar du information om de uppfödare som har valpar just nu. Engelsk Springer Spaniel valpar. Xoloitzquintle valpar små.


Amstaff valpar registrerade i SKK.

Papillon valp med SKK stamtavla. Om du är en stor mopsälskare som vill skaffa sig en liten mopsvalp så har du hamnat rätt! Det är inte alltid lätt att få tag på mopsvalpar i Sverige. Vi har nu mops valp från Blocket. Annons ovalpar säljes på Citiboard.


Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom . Härlig, social Tik, vacc, besikta chip,. Mops - Kennlar och uppfödare. Besiktade, vaccinerade, Id- märkta.

Säljes enligt SKK: s regler. På Finska Kennelklubbens valplista kan den som letar efter en valp se valpar som är till salu per ras. Vid valpkullarna kan man studera specialklubbarnas sidor , . Vi väntar gula mopsvalpar – se valpsidan Mops. Bruna labrador valpar föddes augusti, bruna pojkar och bruna tikar. Vår uppfödning av Mopsar.


Mopsarna är godkända gällande andning och syresättning av veterinär . Säg att tiken då får 1-valpar , mopsar får ju inte så många valpar. Sedan ska alla valpar födas upp under tiden de är hos uppfödaren . Helfoder för valpar av rasen mops upp till månaders ålder. Innehåller näringsämnen som bidrar till en hälsosam hud och päls. Om man absolut vill ha en blandras mellan mops och beagle så drar. Att Mia Rydén nu är ägare till två valpar av blandrasen puggles beror på . I veckan köpte jag en hund på blocket, en valp på veckor.


Allt verkade så himla seriöst, säljarna var noga. God fortsättning önskar vi er alla. Hoppas ni har haft en fin jul och nyårshelg. Nu är alla lokalkontoren i full drift igen.

Uppfödning av främst svart mops. Hej undrar om du har några valpar kring juni månad och om du har några ljusa i färgen och hane jag älskar mops jag har varit dagmatte fastnade så mycket för . Breda hällor bak och i sidorna. Två hällor med kardborre i sidorna för hammarhållare.


STORT GRATTIS TILL VÅRAN B-KULL PÅ ÅRS DAGEN. Tiken säljes med bibehållen avelsrätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg