torsdag 22 maj 2014

Vvs montör utbildning helsingborg

Hitta din utbildning på AllaStudier. Sök till YH- utbildningen VVS -ingenjör! Utbildningen följer de kvalitetskrav som . Efter utbildningen kan du arbeta med att installera VVS -anläggningar.


Gillar du att jobba med händerna och vill ha ett rörligt och socialt jobb?

Klicka på en utbildning i listan för att läsa mer om den och få möjlighet att kontakta skolan. Skaffa dig en bra och efterfrågad utbildning på vårt program som leder till ett fritt och. Gör dina val här: Välj ort. Hittar du inte den utbildning du söker?


Redan i gymnasiet kan du välja en yrkesinriktad utbildning om du vill arbeta inom installationsbranschen. Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med teknik. Som VVS -ingenjör arbetar du med att energieffektivisera inomhusmiljöer.

VVS - montör kan svetsa så det får du lära dig under din utbildning. Lärarna är en nyckel för all utbildning och de är extra viktiga på . Du har troligtvis en gymnasial utbildning med inriktning mot VVS, . VVS -företag ska arbetsledare och monterande personal som montörer och lärlingar utbildas . Vi utbildar inom VVS, ventilation, kyl- och värmepumpteknik, styr- och reglerteknik, energi, el och projektledning. Skräddarsydd utbildning eller ett unikt kurstillfälle av en standardkurs för bara ditt företag. Auktoriserad VVS montör som arbetar med värme, vatten och ventilation i. Behörighet till utbildning inom yrkeshögskolan enligt 3kap 1§ i förordningen om yrkeshögskolan.


Helsingborg , 2Yh-poäng,. Letar du efter utbildning inom - Distans. Om du har den utbildning som krävs, kontakt med avdelningschefen på den . VVS - och fastighetsprogrammet är till för dig som vill arbeta med installation, service och underhåll av energianläggningar och system i fastigheter.


Säker Vatteninstallation för VVS-företag. Som ingenjör inom VVS kan du jobba som projektör där du ansvarar för. Under utbildningen får du lära dig att projektera och konstruera VVS -teknik.


SAS - Socialt Ansvarig Samordnare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg