tisdag 20 maj 2014

Osec brandsläckare

Stor pulverbrandsläckare lämpad för hemmet, kontoret, lastbilen, verkstaden eller garaget. Utrustad med manometer samt väggfäste. Tankar och tips att tänka på när du skall investera i en brandsläckare. Sommaren närmar sig och det börjar bli dags att se över brandskyddet på grillplatsen och i sommarstugan. Vad passar väl bättre då än ett . En ny undersökning visar att det saknas brandsläckare i procent av våra bostäder.


Brandmannen Ali Riekki på Gästrike Räddningstjänst vill att alla ska ha en brandsläckare hemma. Helst en sexkilos pulversläckare. I kombination med tidigt larm kan brandsläckaren rädda liv och egendom.


Välj en pulversläckare, men betala inte onödigt mycket för effektivitetsklass – du märker. OSEC Pulverbrandsläckare kg. Jämför priser och läs recensioner på Larm och Säkerhet. Vi hjälper dig att hitta rätt brandsläckare kg pulver Larm och Säkerhet och göra.


Valet av brandsläckare bör baseras på vilken typ av brand som kan uppstå där den ska placeras, och vem som ska använda brandsläckaren. Re: Tryckeslös brandsläckare. Vi jämför priser från de bästa. Brandsläckare - Pulversläckare - Osec - Houseguard. Andra larm och säkerhet från osec.


Halvin hinta ilman toimituskuluja 3€ ja . Utforska de här idéerna och mycket mer! Burford Toalettborste med Hållare, Robert Welch. Se bilder Ej funktionstestad. Oljefläckar och smuts förekommer.


Hållare Smart hållare anpassad för enlitersbrandsläckare från OSEC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg