tisdag 12 augusti 2014

Elanslutning handdukstork

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Efter många om och men har vi valt en handdukstork från Svedbergs till vårt badrum som just nu håller på att reglas upp. Köp din nya handdukstork på K-rauta.


Handdukstork Flex U Bred Pax. Sladdställ Pax jordad till handdukstork för elanslutning.

PAX handdukstork med vridbara väggfäste. Sladd (m) och stickpropp för elanslutning till eluttag (gör-det-själv montage). Typ av handdukstork : Vatten, el eller kombidrift.


Mått: Höjd 7x bredd 6mm. Färg och material: Rostfritt stål. En handdukstork är vardagslyx när den är som bäst. Elpatron med dold elanslutning och termostat.

Vi hjälper dig att hitta rätt handdukstork nordhem rosendal antracit. PURMO ansvarar inte för garantin om tillbehören ersatts med andra produkter. Om handdukstorken enbart ska installeras till vattenburet värme-. Handla HANDDUKSTORK TRSTD VIT till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Gott om plats i kopplingshuset vid dold elanslutning (TR-objekt).


Ansluts med stickkontakt (medföljer) alternativt med dold elanslutning (köpes separat FK722). Nordhem Almenäs handdukstork för elanslutning har en stilren design som förenar estetik, funktion och kvalitet på ett smakfullt sätt. Med en handdukstork i ditt badrum får du en härlig hotellkänsla hemma.


Monteringssats för dold el-anslutning , till FK705-FK707. Koppar har en överlägsen värmeöverföringsförmåga och lång livslängd. Dry - Eluppvärmd handdukstork i rostfritt stål med på- och avstängningsknapp. PAX TR- serien är en elektrisk handdukstork som levereras med 1. Välj ventil för anslutning till vattenburet system eller elpatron för elanslutning.


Camargue Malmö handdukstork. Eldriven handduksradiator med fyrkantiga horisontella rör i krom. Levereras med kabel och stickpropp för synlig elanslutning.

Eller med en elegant dold elanslutning ,. PAX TRS är en svängbar handdukstork i modern design. Antar väl att man får se vad kunden ska ha för handdukstork innan. Det enda jag vet är att det ska vara en med både vatten och elanslutning.


Pax TR är en elektrisk handdukstork med låg energiförbrukning och. Modellen är vändbar och kan därmed monteras med elanslutning. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. En modern kromad handdukstork med en design som ger stora ytor för torkning utan att ta för mycket plats.


KOMBI LS = El- anslutning på höger eller vänster sida med vattenventil på motsatt sida. Hafa Lime är en designad handdukstork av blankt rostfritt stål. Den har inbyggd elslinga och strömbrytare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg