onsdag 27 augusti 2014

Wc pönttö vuotaa

Iski pieni ongelma - wc - pönttö alkoi vuotamaan aivan yllättäen. Säiliö vuotaa ainoastaan kun se vetämisen jälkeen alkaa täyttymään uudestaan. Kun pönttö vedetään se jää lorittamaan isosti, kunnes lyönti . Huomasin että pönttö liruttaa sisäpuolelta kokoajan hieman. Vai pitääkö vaihtaa koko pönttö ?

On rivitalo ja meneekö tuo isännöitsijän. Jos wc vuotaa läpi, niin se ei välttämättä näy. Pönttö voi vuotaa myös silloin kun kuulee istuimen säiliön täyttyvän itsekseen, kertoo . Mika Artesola taloyhtiöiden Puheenjohtajien Klubista sanoo, että wc - pöntön sisälle valuva vuoto jää monilta asukkailta huomaamatta. Kyseessä idon pönttö ja siihen on vaihdettu kaikki osat mitä on saatavana eli sulkulevy ja täyttöventtiilin korjaussarja.


Vähäiseltäkin tuntuva vuoto kuluttaa vettä yllättävän paljon. Pitääkö koko pönttö uusia vai voiko sen korjata jollain?

Aiheuttaako jonku kosteus vaurion ? Omnian aikuisopiston Kiinteistöpalvelujen perustutkinnon opiskelijat tekivät videon WC :n korjaamiseen. Noin joka kolmas WC -istuin vuotaa lähes huomaamattomasti. Vuodon syy on yleensä kulunut kuminen sulkulevy tyhjennysventtiilissä tai kulunut . Eli vesisäiliöstä valuu pienenä norona vettä jonkin aikaa ja pönttö täyttää. WC - pöntön huuhtelulaitteet (ts. vesisäiliössä olevat osat) . WC :n pytyn tuloputken kumitiiviste alkoi vuotaa sumuttamalla vettä. Lattiakaivosta huolimatta vesisumu suuntautui ovea kohti, josta se valui . Vanhemmissa Arabian WC :ssä on messinkinen mekanismi ja puolipyöreä huuhteluventtiili ja . Vuodenvaihteessa alakerran WC alkoi pitää ihme mekkalaa.


Mikäli pönttö vuotaa , paperin yläreuna kastuu ja suht lyhyessä ajassa koko . Voihan se pöntön tiiviste vuotaa , voi helmiliitoskin vuotaa , voi. OK Nyt kertomus vähän selvensi tapahtunutta. WC tilassa on lattiakaivo ja.


Pöntön tiiviste vuotaa mutta vesi ei saisi mennä vesieristeen alle.

Vuotavan Nautic 55XX WC -istuimen korjaus. Ohjevideo vian selvittämiseen Nautic 55XX WC -istuimissa (vuotava WC -istuin). Jos taloyhtiön vastuulle kuuluva perustasoinen hana tai wc - pönttö vuotaa tai huomaat vesijohto-, lämmitys- ja viemäriputkissa vikoja tai vuotoja .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg