torsdag 21 augusti 2014

Släplist garage

En slitstark släplist för tätning av dörrar och portar. Monteras i underkant av dörrbladet. Tillverkad i EPDM- gummi med god åldrings- och väderbeständighet. Släplist av svart EPDM-gummi, mm i höjd.


Passar bäst för montering på sidohängda dörrar.

Perfekta listen för tätning i garage ! Leverantör: Leif Arvidsson AB. Nästa tråd i Småhus, garage , friggebo m m. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela . Garageport - listig tilläggsisolering? I dimension 35x15x9mm.


Produkten finns i varuhus.

Säljs styckvis, list per dörr. En svart sparkplåt med ventiler monteras på utsidans nedre del och på insidans nederkant fästs en släplist av tjockt gummi. Porten förses med låskista ASSA . Ta en titt i Byggmax stora sortiment och upptäck hur . Välkommen till Hörmann - Europas ledande leverantör av portar, dörrar, ramar och maskineri. För tätning av de flesta typer av dörrar, skjutdörrar samt garage - och industri-. DÖRRAR FÖR DjURSTALLAR, mASKINhALLAR, GARAGE mm.


Dörrfolder_V12_ny_test:Layout 1. Ektröskel eller släplist. Ramkonstruktion av vändlimmad. Vi har över års erfarenhet av att bygga vikportar till garage och industri.


Manuell vikport inåtgående med släplist. DUSCHVÄGG, IDO Showerama 8-0 klarglas, 800×8mm, rak, svängbar utan släplist. Tillbehör duschar - Skånska Byggvaror, Skånska Byggvaror - Spara pengar - Spara tid - Handla byggvaror hemma!


Baksidan (insidan) är beklädd med vit slät stålplåt.

Panelmönster, glasurtag, mått, kulör och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg