måndag 18 maj 2015

Flaskor med bygelkork

Flaskor med bygelförslutning. Försluts med patentkork ( bygelkork ). OBS: patentkork köps separat. Voly5mlHöjd: 2mmDiameter: mmGlasvikt: 3gLevereras i. Patentkork ( bygelkork ) av plast, stor.


Säljes endast i hel låda (20-pack).

Här på Vinshoppen hittar du flera typer av ölflaskor. Välj mellan glasflaskor med kronkork eller bygelkork eller rent av en PET- flaska med skruvkork. Hos Lagerhaus hittar du flaskor med snäpplock i flera olika storlekar. Häll över i fina burkar och flaskor.


Gör det överskådligt och snyggt i skafferi och kyl genom att förvara torrvaror, pasta, gårdagens rester m. Egentligen ska man inte dricka med ögat men med klassiska bruna bygelflaskor i glas med keramisk patentkork går det inte att låta bli. Bygelkorken är också väldigt lätt att öppna då du bara drar den utåt från . Se mer servering hos Menigo Foodservice här. Läs mer och beställ Vintage flaska bygelkork 2L Ø94mm höjd 290mm från Bormioli.

Muntons Carbonation Drops är ett enkelt sätt att kolsyresätta öl, cider och mjöd på flaska. Jättefina oanvända bruna flaskor med bygelkork i porslin - 33cl. Säljer flaskorna lådvis för kronor per låda. Nån som känner till nån . En butelj är utförd i glas, medan en flaska kan vara tillverkad i en mängd material förutom. Fixa personliga snapsflaskor till jul- eller midsommarbordet, mjölkskvätten till kaffet på pick-nicken eller sätt en liten blomma i den.


Brun flaska 33cl med bygelkapsyl. Gör rengöring av flaskor mycket enklare! För bygelkork eller propp. Skall flaskan diskas i maskin, måste kork och metallhållaren plockas bort. Gammaldags glasflaskor med patentkork.


Perfekt för exempelvis baren. Har tänkt mig att tappa på flaskor med bygelkork. Det blir nog att jag gör både still och sparkling cider. Har sett några flaskor - en . Ute efter bruna flaskor med bygelkork (patentkork).


Antingen nya eller begagnade. Vi har ett stort sortiment av gummipackningar som passar alla burkar och flaskor till konservering.

Köp extra gummiringar till dina nya konserveringsglas eller till .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg