onsdag 13 maj 2015

Vägghyllor

De finns i många olika stilar som är koordinerade med våra övriga möbler. Våra kompletta vägghyllor kan du enkelt få upp på din vägg snabbt och enkelt. Vårt utbud av kompletta vägghyllor finns i olika former, stilar, färger och storlekar. Här finns praktiska vägghyllor i härliga utformanden till barnens rum.


En härlig vägghylla kan vara både en förvaringsplats och en snygg inredningsdetalj! Vi har ett stort sortiment av hyllor och väggskåp.

Oavsett om du är ute efter en svävande vägghylla eller andra förvaringsmöbler har JYSK det du letar efter. Skapa ordning på väggarna med hyllor. Hos oss hittar du vägghyllor , bokhyllor och mycket mer! Inspiration för att planera väggförvaring i kök, vardagsrum, hall och sovrum. Vägghyllor och hyllplan för öppen förvaring och display.


Köp hyllor och hyllkonsoler. Genom att utnyttja dem på ett personligt sätt kan du med diverse vägghyllor skapa orginella detaljer på dina väggar som överraskar och förundrar. En vägghylla passar fint både i köket, sovrummet och badrummet.


En enkelt förvaringsplats för vackra ting.

Här hittar du vägghyllor och väggförvaring i olika . I den här kategorin finns våra olika vägghyllor och hyllsystem, bland annat favoriterna från String som finns i alla möjliga varianter . Vi erbjuder flexibel förvaring från flera ledande varumärken. Stringhyllan är en given klassiker hos Länna Möbler. Hos WeGot hittar du utvalt sortiment av Hyllor.


Prisvärda bokhyllor och vägghyllor i hög kvalité från Trademax. Gratis hemleverans inom 4-dagar. Ovala, fyrkantiga, avlånga - här finns flera varianter.


Förvaring längs väggarna ger mer plats på golvet åt lek. En hylla med böcker och andra . Välkommen in i butik och på webb. Finns i flera utföranden. Dekorativa kubhyllor i set om tre. Tak och vägghyllor till köket?


Nu kan du hissa ned din kökshylla ur skåpen med el-hiss eller förvara ditt skafferi i ett hörn bakom säkerhetsglas-look.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg