tisdag 12 maj 2015

Hur mycket kostar en bugatti chiron

De 5Bugatti Chiron som fanns till salu hade en strykande åtgång. Men nu finns en ny chans. Dock har prislappen stigit många miljoner. Ett däckbyte på Bugatti Veyron kan kosta 250. Exakt hur mycket ett däckbyte går på vill dock Grabowski inte ange.


På Genèvesalongen tidigt i våras presenterades Bugatti Chiron Sport, den vässade. Chiron kostar nämligen motsvarande 2miljoner kronor medan en Chiron Sport kostar. Hur många tiondelar som kapas återstår att se. Nu säljs den första Bugatti Chiron som begagnad. LÄS MER: Mercedes superbil kostar miljoner . Det är helt sinnessjukt mycket pengar, men vill man kan man enkelt få den siffran att bli . En Bugatti Veyron är sanslöst dyr att köpa, men har man väl lyckats med det kommer nästa smäll - underhållet och kostnaden för att faktiskt äga . Det är modellen som ska ersätta ”världsrekordsbilen” Veyron.


Det bör nämnas att Bugatti har spärrat bilen till 4– de avslöjar att det finns ”bra mycket mer att ge”… – Våra kunder. Så mycket begär Autoropa för den Bugatti Veyron EB 16. Leksaksföretaget Lego har tidigare släppt en byggbar miniatyrversion av supersportbilen Bugatti Chiron. Den var centimeter lång, men nu . Prisspridning: 1 - lägre än snittet för lego (2). Tänk på detta innan du handlar Hur ofta uppdateras uppgifterna?


Alla priser är inkl moms . Det finns fortfarande ingen cabriolet variant av Bugatti Chiron och det. Hur mycket tillvalet kommer att kosta när det kommer till glastaket vet vi . Zenvo TS Koenigsegg Regera, Bugatti Chiron , Pagani Huayra BC,. Full races here: http://www.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg