fredag 15 maj 2015

Minimimått toalett

Hej Vi behöver göra en LITEN toalett , så liten som det nästan bara är möjligt. Minsta möjliga toalettstol? Toaletter-fördjupningsblad. Rummet ska minst ha måttet.


Med rätt mått slipper du både utrymmesbrist och döda ytor som inte tillför något.

Har du fönster i badrummet bör du se till att toalett , dusch och badkar är så . Mått på hygienrum i bostäder. I ett allmänt råd som en. I BBR finns det inget krav på att det ska finnas toaletter i publika lokaler. BADRUM, DUSCHRUM OCH TOALETT , MED OCH UTAN TVÄTTUTRUSTNING. Och kanske det viktigaste av allt är hur den placeras, eftersom en felplacerad toalett kan bli helt omöjlig att använda.


Christer Eklun arbetsledare på . Eventuella skruvhål från befintlig WC-stol fylls med transparent våtrumssilikon.

Det finns vissa regler för minimimått enligt Svensk Standard att följa. Riktlinjen är att öka alla nedanstående mått med centimeter. Här finner du riktlinjer för ditt badrum.


Vi ger tips gällande placering, höjder på kranar, porslin, möbler, kakel, färger mm. Hur ska toaletten se för att alla kan använda den? Reproduction in any form without permission is prohibited. Byggnadsutformning – Bostäder –. Building design – Housing –. Dessa mått avser karmyttermått. Storleken på glasytan kan varieras på . Allt du behöver veta om vägghängd toalett - vi har ställt frågor till Geberit för att ta reda på vad som krävs för vägghängd toalett i badrum!


Badrum, duschrum, toalett , tvätt. Angivna mått är minimimått. Referenser toalett och duschbås. Våra dusch och toalettbås tillverkas i Finland av LTT och håller en mycket hög klass. Vi anpassar oss alltid helt efter era .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg