tisdag 4 augusti 2015

Abikotång

ABIKO terminals and tools. Abiko hand tools are Scandinavian quality tools made for professionals. The tools are characterised by quality design . Hobbyverktyg för isolerade förbindningar - mm² samt kapning och skalning.


Verktyg för isolerade förbindningar - mm². Kinnarps (se) abiko tång GMG rörkabelsko bandkabelsko flatstift .

Kabelskotång för isolerade kabelskor. Ergonomiskt kontaktpressningsverktyg för industriellt bruk. Relevans, Nyhet, A-Ö, Pris, Betyg. Beställ idag, leverans imorgon!


SKa man ha en tång för kabelskor ska man ha en riktig abikotång ( tror de stavas så ) De kostar mycket mer men är värda sin vikt i guld om man . Visar produkter inom kategorin Tänger, kabelskalare. Setet innehåller: - st abikotång. Så det duger inte att bara dra på en slangklämma och dra tills de ser lagom ut ?

En sådan där ” Abiko tång ” fungerar väl som de flesta andra multi verktyg, halvdant på allt och inte riktigt bra på något, men jag vet inte om man . Jag kör med pressen och en abikotång , kabelskalningsdelen är vass och nyper bra i kulorna. There are many like it, . Den ser ut som en vanlig Abikotång men den kan alltså rulla ihop dom där oisolerade kabelskorna. Jag har sökt efter en likadan i många år . Osymmetrisk färgning och . Kraftigare kabelskor finns exempelvis på Volvo, men de skall rullpressas fast.


Att använda en vanlig Abiko tång duger inte, då finns risk för . D Letade abiko tång över hela Haninge men ingen hade så man kunde pressa kabelskor och göra kontaktstycken bra xD Blev att åka upp till . Kör för guds skull inte med sockerbitar, köp dig en riktig Abiko tång och lite Abiko stifft på närmsta Mack (eller Feltema) vill man vara riktigt . Du kan ju alltid köpa längre skruv och en abikotång annars, om du nu inte får tag i exakt M3x35. Med en sådan är det en baggis att nypa av . Den kan du sedan klämma ihop med en vanlig Abiko-tång , det är en vanlig kabelskotång med utväxling. I denna pdf kan du se hur låset ser ut, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg