torsdag 6 augusti 2015

Purus corner golvbrunn

En lösning för placering av golvbrunn i hörn. Den passar särskilt bra ihop med diagonalt lagd. Purus Corner är en lösning för placering av golvbrunnen i hörn.


För träbjälklag med klinker och rostfri ram av typen TILE. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela . Stainless Steel SanitarywareStainless .

Utförande, med ram, utan sil. This Pin was discovered by Purus Life. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


En golvbrunn från Purus som gör det möjligt att ha samma klinkers i silen. Den smälter in och man märker knappt att det finns en golvbrunn. Dim Ømm 380x270x2mm.


Levereras med ram, sil, brunsdel, monteringskit för trä- och . Endast för montering i betongbjälklag. Utloppet är i plast och allt annat i rostfritt stål.

Monteringsanvisning för väggnära golvbrunn. Golvbrunnen installeras i antingen betong- eller träbjälklag enligt. GULVSLUKAVLØPSSYSTEMERRUSTFRI SANITÆRRUSTFRI . Purus designbrunnar ger dig möjlighet att få det design som du önskar t. Purus , Corner Twist , Golvbrunn , tryggt och enkelt med snabb leverans. I anslutning till golvbrunn , i dusch och under badkar skall golvlutningen utföras i . Detta skapar ett snyggt . Purus Line är testat för alla typer av golvkonstruktion i badrummet.


Silmönster beställs separat. Kontakta din Purus återförsäljare för att ta fram din egen design på golvbrunn ! Godkända kombinationer av tätskikt och väggnära golvbrunn listas i tabell nedan. För mer information se leverantörens . IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Applicering av LIP Folie system med. How is the gully installed?


Allways accordning to the installation instuctions that comes with the gully.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg