tisdag 18 augusti 2015

Gravera sten själv

Jun Nu har jag testat att gravera både på glas, plast, trä och sten med varierande resultat. Sten testade jag sist av allt och konstaterade att det . Vi utför även handgravering på sten , tenn, guld och silver. Då som nu kan allt från den enklaste lilla strandsten till den dyraste ädelsten bli ett . Vi ska leta efter en fin sten vid stranden att lämna in för gravyr tänkte.

Nov Hur ska vi kunna betala sonens gravsten? Aug Inte råd med gravsten- bullshit! Jul Mindre sten till barnlun vart hittar man detta? Det kan handla om att pryda material som glas, metall, sten och trä. När det kommer till gravering så finns det olika sätt att gravera.


Oavsett om man själv har målat en design på ett papper eller om man har skrivit ut en design så ska man . I vår skyltomat kan du själv skapa en helt unik och personlig gravskylt.

Utöver de skyltar som ses på kyrkogården kan även gravskyltar förekomma vid andra . Leonardo - lyxigt whisky-set med gravyr. Vi kan gravera på de flesta material och former, med lasergravyr eller diamantgravyr. Designprogram för stenhuggeriets hemsida, där även slutkunden själv kan.


Du kan printa ut faktabladen, som innehåller bilden av den planerade stenen samt . Jun Tips på bra gravyr verktyg - Vet inte riktigt vad det heter. Kan man köpa sådana också någonstans eller gör man dem själv ? Gravyrstift och mallar för bokstäver och siffror ingår. Inställbar slagstyrka - du väljer själv hur djupt du vill gravera. Smart gravyrpenna som fungerar på de flesta underlag. Skapa, mönster, skriv texter eller märk dina ägodelar med ditt namn.


Sep Att gravera i kopparplåt var både dyrt och omständligt. Har du en befintlig gravsten och behöver komplettera stenen med ett nytt namn och datum? Vid förfrågan om textkomplettering bedömer vår stenhuggare stenen för att se att önskad ny text får plats eller om några andra problem föreligger.


Har du frågor om våra smycken med gravyr kontakta gärna vår kunniga. Genom att själv bestämma vilken text du vill ha graverad blir det mycket enkelt att ge .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg