tisdag 11 augusti 2015

Thermomatic rumsgivare

Thermomatic EC Home är utvecklad ur vårt kända Thermomatic koncept där enkelhet. Vid fel på både fram- och rumsgivare blinkar nät- lampan gånger snabbt följt av ett längre blink. Vredet är i nytt utförande, men . Enkel Villavärmereglering, nu i nytt utförande med fler möjligheter . EC Home är en enkel, menystyrd shuntautomatik med rumsgivare och inbyggt veckour.


Den trådlösa rumsgivaren går bra att använda tillsammans med utegivare.

Utförande, med RS rumsgivare. Koumlp thermomatic rumsgivare rs till cbj shuntautomatik vvs home se. Utomhusgivare finns som . Med rumsgivare som maxbegränsare. Givare som antingen används som rumsgivare eller utegivare. ThermOmatic ERAs fulländade reglerteknik håller din.


HOME VILLAREGLERING THERMOMATIC MED RUMSGIVARE. Termoventiler har som vanligt en helt outstanding kundservice. Nu är en ny rumsgivare på väg hem till mig, helt kostnadsfritt.

Väldigt enkelt och mycket besparande på varmvatten i tankarna. Med trådlös rumsgivare och inbyggt veckour. Inställningar i den trådlösa rumsgivaren: Auto- läge. Någon som har en sådan hemma ? Skickas ej, hämtas på plats. Menystyrd shuntautomatik med rumsgivare och inbyggt veckour.


RådRöns test av Thermomatic. Monteras direkt på shunten med universell montagestas . Reglering med rumsgivare. Inklusive rumsgivare RS, framledningsgivare, montagesats för shunt typ ESBE, . Trådlös styrning av shuntventil, trådlös rumsgivare.


Det finns också möjlighet att använda passiv rumsgivare , vilket kan vara . Inkoppling av rumsgivare görs snabbt och felfritt med bipackad m 2- ledarkabel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg