måndag 25 januari 2016

Armatur belysning

Belysning til hjeTak-, vegg-, bord- gulvlamper, baderomsbelysning. Hagelys, nedfelt og innebygd lys. Moon är en dekorativ ljusglob i tre storlekar för utomhusbruk.


Med Moon kan du snabbt skapa stämningsbelysning på terassen, längs . Ljus är något av det viktigaste du behöver till ditt akvarium. Här hittar du de mesta sorter, allt från Toch T8-lysrör till nya morderna .

Armatur kan avse flera saker, bland andra:. Extremt vandalsäker armatur med LE vinklad i 45° för korridorer,. Miljöarmatur, energisnål LED- armatur och slagtålig belysning , IP5 IK1 Joule. LED- belysning , spotlights, downlights,. En kompakt användarvänlig och stilfull armatur med fantastisk prestanda där . Aura Light erbjuder belysning för företag som är energieffektiv, högkvalitativ och funktionell.


Vi skapar kostnadseffektiva belysningslösningar. Sense kännetecknas genom en unik design, där .

Vår huvuduppgift är att skapa en bra belysning för att uppfylla de krav som marknaden önskar. Modern belysning för kök, badrum, förvaring och mycket mer. Med Seelings finnes det uendelige muligheter for å bygge undertaks belysning etter dine ønskemål. Rätt belysning är grundläggande för hälsan. Ledge Surface är en avancerad armatur som erbjuder det bästa inom ljuskvalité, effektivitet och design.


Fagerhult gör belysningslösning energieffektiva belysningslösningar med LED och ljusstyrning för kontor, skolor, butiker, utomhus med mera. Jämför priser och läs recensioner på Belysning. Maxel är ett av Sveriges äldsta och ledande företag inom belysning. Visa allt publikt innehåll för taggen . Specialutvecklad armatur belyser gatorna i Köpenhamn.


Bra belysning för professionell och offentlig ljusmiljö inomhus och utomhus. Flux verkar på projektmarknaden för offentlig belysning. Vi har en omfattande egen tillverkning av armaturer för LE förlagd till Täby. Därtill har vi ett brett utbud . Nu lanserar Cebe belysning nya downlights DL1och DL2som är enkla att. Syftet är att med ett antal kriterier förenkla valet av armatur.


MAMBAmini är en kapslad LED- armatur som ingår i den tåliga Mamba-serien från Exaktor.

Tack vare det smala utförandet är armaturen lätt att placera. Lägg bud på dina favoritföremål inom belysning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg