fredag 22 januari 2016

Porslinspenna ugn

Härda sedan i vanlig ugn 1°C i minuter. Sätt in i kall ugn , ta tiden från när temperaturen är uppnådd. Låt svalna i ugnen med öppen lucka. Porslinspenna Brilliant är en vattenbaserad penna för dekoration av glas och porslin.


Härdas sedan i ej förvärmd ugn i 160°C i min.

Glaspenna porslinspenna blå Glass Paint Markers blue. Diskmaskinsäker efter bränning i ugn ! Bränn sedan i ugn på 1grader i minuter. Porslinet härdas i vanlig ugn , och klarar att diskas i maskin.


Fyll i alla kanter med en svart porslinspenna. I affären sa dom att man inte behöva härda muggen i ugn utan att det . Detta är den enda glas- och porslinspenna som inte kräver härdning i ugn efter dekorering.

Se till att underlaget är rent och fettfritt före applicering. Därefter går fåtemålet att diska även i. I regel kan man måla med en porslinspenna på glas och vice versa. De flesta Porslinspennorna ska härdas i ugn efter att man först låtit färgen torka i ett par . Populära sökningar i Hobbymaterial.


Jämför priser och läs recensioner på Hobbymaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt Porslinsmåleri - Porslinspennor Hobbymaterial och göra ett. Målat med porslinspenna och fixerat i ugn i min. Med en porslinspenna kan du enkelt skapa en personlig kopp till. Bild och instruktioner på engelska hittar du på.


Måla porslinstallrik som klockan. Perfekt att lära sig klockan med. Mycket täckande konturtusch för glas, porslin, metall och mörk keramik. Allt du behöver är porslin, porslinspenna och en ugn.


Med små medel kan man alltså skaffa sig ett snyggt och personligt porslin som ingen annan har. Jag köpte en porslin- (och glas) penna på Inspira som man inte behöver härda i ugn.

Efter tre dygns torktid går den bra att köpa i maskin på 50. Finns det något alternativ som inte behöver brännas i ugn ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg