tisdag 12 januari 2016

Små glasflaskor med kork

Report another image Please report the offensive image. Både privat-, företags- och offentliga kunder . Hos Lagerhaus hittar du flaskor med snäpplock i flera olika storlekar. NiMas erbjuder ett av nordens största sortiment av flaskor för privatpersoner.


Flaskor med bygelförslutning.

För målning av glas rekommenderas Vitrea 1och FolkArt Enamels. Serien KORKEN är idealisk när du ska lägga in grönsaker och göra sylt, servera drycker eller hålla dina kakor knapriga. Det lufttäta locket ser till att allt det goda . Glasburkarna i vår KORKEN serie är perfekta för hemgjord sylt och inläggningar – eller för att. Burkar och flaskor för perfekta inläggningar. Söta små glasflaskor med kork att använda till smycken eller miniatyrer.


Kan användas som förvaring till små pärlor och delar.

Fylld med spännande små skatter och upphängd på en vacker kedja kommer . Billiga flaskor med kork köper du enkelt online på MyXLshop. De är två glasflaskor med en volym av ml. De är lämpliga för små saker som godis i butik. Glasflaska ml med spray. Liten glasflaska med spraykork.


Yttermått med kork : Höjd ca mm, diameter mm. Diska och torka produkten före första användning. Ska du göra hemmagjord saft eller sylt och söker förvaring?


Vi har massor av olika glasburkar och glasflaskor med patentkork och vanlig kork ! Ett fint silverpläterat halsband med en glasflaska med en kork i. Detta är en så kallad Wishing Bottle eller Mood Tracker. Observera att bilden där kvinnan bär. Brun glasflaska (s.k. pipettflaska) med mm hals.


Med svart kork och roller i stål. Nämligen ett naturligt sätt att återförsluta korken så kolsyran stannar och ölen.

Gummiring till glasflaska 50-p.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg