onsdag 10 augusti 2016

Bordsskiva laminat

Bordsskiva laminat , vit. Hård slät reptålig yta, tål de flesta kemikalier, lätt att torka av. Lämplig för montering och packarbetsplatser, samt avsyning där vätskor kan . Perstorp bordskiva har en tålig yta av laminat och lämpar sig därför bra i köksmiljö.


Alla skivor har en brun lackad kant.

Skivans tjocklek är 22mm. Modern bordsskiva som dessutom är i högtryckslaminat. Leveransti Beställningsvara. ESD bordsskivor med avledande slitstark syntetgummi Norastat som tål höga temperaturer från t. Går även att beställa i andra storlekar. Kontakta oss om du är intresserad av att köpa bordsskivan i en annan storlek.


Bilden med bordsskiva på stativ visar. Allt fler väljer laminat , nanolaminat eller linoleum som bordsskiva till sina matbor skrivbord och soffbord tack vare materialens hållbarhet och i .

Logga in för att se ditt pris. Hot Solutions AB erbjuder snabba leveranser till otroliga priser. Fynda restaurangutrustning. En skiva med hård och reptålig yta, god beständighet mot vätskor och kemikalier. Lätta att torka av och hålla ren.


Fyrkantig 4cm Laminat bordsskiva. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Jämför priser och läs recensioner på Möbler. Höjd 7mm inklusive bordsskiva.


T-benstativ och T-fot i grå metall. Ljuddämpande fötter som är slitstarka och inte repar linoleum-, gummi-, laminat - och trägolv . Vi har massor av olika modeller - välj kompletta bord eller kombinera själv stativ med bordsskiva. I vår webbutik hittar du många modeller av . Björkmönstrat högtryckslaminat.


Stålstativ i silver RAL 900.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg