måndag 29 augusti 2016

Glasblock i yttervägg

Kan man montera glasbetong som ljusinsläpp i timrad yttervägg , istället för att sätta in fönster? Massiva glasblock har använts som byggnadsmaterial i århundraden. Hållbart, snyggt och tidlöst.


Glasbetong platsar i husets alla rum. Det kan vara en innervägg eller en del av en yttervägg. Såg att Biltema o flera andra skriver att deras glasblock endast är för inomhusbruk.

Händer det något med dem, om jag sätter dem på yttervägg , . Letar du efter glasblock ? Glasblock som källarfönster - hur gör man ? Här hittar du det mesta inom glasblock. Vi har nämligen glasblock i både frostat och klart glas. Färgat och ofärgat, med och utan . Vackra glasblock med en mängd olika användningsområden, välj själv om du vill ha det stilrent och enkelt eller färgglatt och utmanande.


Men ett glasblock kan du bygga allt från duschväggar till fönster.

Det är bara fantasin som sätter gränserna. Användningsområden krackelerar vid höga temperaturer, men någon risk för spräng-. Du har säkert lagt märke till att glasbetongblock är populära som väggar runt duschkabiner, men blocken kan användas på många andra sätt.


Visst funkar glasbetongen som yttervägg. Här släpper glasbetongväggen igenom ljuset utifrån på ett sätt som ingen annan belysning kan göra. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.


Antikviteter, möbler, konst, design . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Vi funderar på att sätta glasblock 1m från golvet och sedan kanske. Lägga ett fönster glasblock till en yttervägg tillåter ljuset att komma in i utrymmet utan sekretess lämna den. Perfekt för badrum och sovrum applikationer . Hej Lilian Ja det är inga problem, principen blir densamma som.


Med detta avses en icke-bärande yttervägg , vanligtvis häng- ande utanför den bärande stommen,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg