torsdag 25 augusti 2016

Glasfärg transparent

Se produktlista med produktnamn. Vitrea 1glasfärg blank, klar och transparent färg med fin lyster. Färgerna kan blandas med varandra och även spädas med förtunning. Transparenta färger som släpper igenom ljus mycket vackert på glas.


För att föremålet skall tåla maskindisk, låt färgen torka dygn, härda sedan färgen i . Vattenbasera transparent färg till glas och porslin.

Härdas i ugn vid 1grader i min. Lösningsmedelbasera transparent , högblank glasfärg av proffskvalitet på värmetåliga material som glas, porslin, gips, metall. För bästa resultat, låt torka. Schjerning För glas och porslin.


Fixéras i ugn 160° i minuter. Glasfärg - genomskinlig - ml (flera olika färgval). Varianter som matchar dina val . Enamel gloss Crystal Clear - . Finns ju röd- transparent färg som man kan använda till baklyktor och bromsljus på .

Dörren är tröskelfri -och handi. Taket är tillverkad av polykarbonat och är ett extra UV-skydd som skyddar plastgräsklipparens plastdetaljer från effekten av solljus. Lägg till i önskelistan loading. Marabu GlasArt är en högpigmenterad transparent glasfärg. Glasfärgen är lösningsmedelsbaserad och utformad att fästa på glas, keramik och plast.


Ljusglas, dekoreras med transparent glasfärg och härdas min i vanlig ugn vid 1grader. Vi har använt metoder - först har vi målat med en vanlig pensel. Effekt Krystal Effekt krystal bra pris glasdekoration effekt krystal Effekt krystal grön glasdekoration glasfärg effekt krystal.


Sortimentet består av färger - som är helt transparenta och färger (vitt, svart och grått) som är täckande och därmed idealiska för att måla linjer och. Bakljusfärg, transparent Auto-K. Förpackning: Spray 1ml.


Färgen finns täckande (opak) eller transparent , samt frostad och glitter. Vill du att föremålen ska klara maskindisk så låt färgen torka dygn, härda sedan i ugn .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg