fredag 15 september 2017

Rörhållare vägg

Rostfri rörhållare för mm rör. RÖRHÅLLARE 2VÄGG ROSTFRI. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Smart och stark hållare för röret. Med st hållare och rörslut i båda ändar på ett kolfyllt mm rör kan detta sitta på väggen och filtrering ske . Med två st hållare och rörslut i båda ändar på ett kolfyllt mm rör kan detta sitta fast på väggen och filtrering .

Rörhållaren är tillverkad i aluminium. Rör med 25mm i diameter passar i . Avsedda för användning till . Monteras mellan två väggar. Innerhörn och ytterhörn på vägg och i tak görs enkelt med för ändamålet anpassade moduler. Re: Avstånd på rörhållare ? Välkommen in till Sekelskifte.


Mellanrum mellan stång och vägg , etc: mm . Macab Vägg - och nockfäste för maströr.

Använd a-måttet för att hitta passande distans och tätning. En mattkromad rörhållare för änden på ett rör som är 25mm i diameter. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Sluten eller öppen modell. Finns även med M5-gängat hål i fästplattan.


Billiga rörklammer i flera storlekar och modeller. Kolla igenom vårt stora utbud av dubbla eller enkla rörklammer i plast eller krom. Du kan lita på hög kvalitet trots . Faluplast i väggar med tätskikt med följande nummer. För upphängning på vägg eller i tak.


Rörfäste till mm mässingsrör. Diametern på infästningen i väggen är ca mm. Artikelnr, Antal, Beskrivning. Har M8-försänkning för att möjliggöra takhängning. RÖRKLAMMER FÖR SKYDDSRÖR PEX.


Skruvas i vägg eller spänns fast på utsidan av rör med stripes. Konsol med integrerad klädstångsfäste i framkant. Skena skruvas fast i väggen.

Kan kapas till önskad längd. Hyllsystem LB: Konsoll med rörhållare. PER:s och GVK:s branschregler för tätskikt för vägg och golv. Branschreglerna gör det enkelt att ställa krav på ett fackmannamässigt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg