tisdag 26 september 2017

Skötbord höjd

Ett bra skötbord gör blöjbytena så mycket trevligare. Tack vare lådor och hyllor kan du ha allt du behöver inom räckhåll så att du hela tiden kan ha uppsikt över . Det här är ett ovanligt smart skötbord som kommer från Carlobaby. Förutom att byta blöja kan du även bada din baby i bekväm höjd.


Byta blöja är ett måste på bebisar.

Om ni planerar det på bästa sätt för alla med tanke på säkerhet, arbetsställning och funktion kan det bli en guldstund. Höjd till skötplats: ca cm. Max storlek på skötbädd: x . Vi har köpt ett väggmonterat skötbord , men är osäkra på hur högt vi ska montera det. Skötbordet har två hyllplan och. Ställbar höjd mellan 78- 1cm.


Mått skötbord : 140xcm.

MULTI-bordet – är ett elektriskt reglerbart skötbord för användning inom barnomsorg. Material, Bok, Direktlaminat. Babycare skötbord Alexander. Stokke Care skötbord med hjul Stokke skötbord av trä, stabilt och praktiskt.


Träplanens höjd kan justeras, vilket ger god ergonomi och bra . Ett skötbord med stor skötplats med extra höga säkerhetskanter. Sidokorg samt undre hylla medföljer. Lätt att fälla ihop och ställa undan. Trådkorgarna monteras lättgängligt under skötbordsytan.


Yttermått, stativ: ( BxDxH) 3x 4x 4mm. Storlek, korgar: (BxD) 3x 4mm. AJ Produkter har ett brett sortiment av höj-och sänkbara, fasta och vägghängda skötbord. Grålackerad stålstomme med skötbordsskiva i björk.


Arbetsyta i kryssfanerad björk alt. Praktiskt och snyggt skötbord i vitlackad björk, med mjuka former och extra höga. Med ett skötbord i lämplig höjd kan föräldern stå upprätt vilket är betydligt skonsammare mot kroppen.

Det gäller dock att vara medveten om . Easi-shower Fixed är ett duschbord med fast höjd med ram i rostfritt stål. Nanny Junior är byggt för . Troll Lux skötbord är ett praktiskt och snyggt skötbord med en låda och två hyllor att förvara blöjor och annat nödvändigt på. Högsta höjd : 96cm (med hjul).


Ena långsidan ställbar i höjd med skruvlåsning för högsta säkerhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg