fredag 8 september 2017

Storlek på badrum

Vad skulle ni säga är ett normalstort badrum för en 4-personers familj. Idag är vi två vuxna och två småbarn (flickor). Behålla storlek på badrum vid renovering? Inredningsarkitekten vill se mer personliga badrumsinredningar.


Men det finns ändå ett antal saker som är bra för alla att tänka på när man . Om du planerar rätt när du ska renovera badrummet så får du tillbaka.

Den tid du lägger ner på planering av ditt nya badrum har du igen flera . Familjen Nilsson har ett litet, flott och funktionellt badrum på en mycket liten yta. Med smarta lösningar och roliga vinklar i badrummet är allt . Det funkar bra för oss vuxna och barn. Men skulle jag bygga nytt skulle jag nog göra det lite större 3x3m onödigt stort . Oavsett om du har ett stort eller litet badrum är det viktigt att all inredning passar ditt badrum , vi har nedan samlat fakta och mått för alla våra serier.


Kakelguide: Så väljer du rätt färg, storlek och material. Utbudet av kakel är enormt och det kan vara svårt att veta vad som passar i just ditt badrum.

Nu ska vi prata storlek på plattorna på golvet i badrummet ! I Sverige finns det regler kring att bygga fall till golvbrunnen i badrummet. Det spelar ingen roll vilken storlek ditt badrum har så länge du har möjligheter att förvara handdukar, toalettpapper eller andra saker i dina badrumsmöbler. Få inredningsproffsens bästa tips på hur du kan inreda ditt badrum på bästa sätt.


Försök att anpassa inredningen till rummets storlek ! Här finner du riktlinjer för ditt badrum. Vi ger tips gällande placering, höjder på kranar, porslin, möbler, kakel, färger mm. Rätt ok med plats tycker jag, fast å andra sidan kan ett badrum aldrig. Ett mellanstort badrum är perfekt i storlek , lagom är bäst. Det är lätt att städa eftersom städytorna inte är onödigt stora.


Samtidigt ger det dig oändliga möjligheter . Hygienrummets storlek och passagemåttet in i hygienrummet ska vara olika stora i bostäder, publika lokaler, på allmänna platser och på . Inget badrum liknar ett annat. Det finns många olika storlekar , hörn och vinklar som ska utnyttjas rent planmässigt, och det är inte alltid lätt. Små badrum kräver små badkar.


För visst är det härligt med ett badkar ändå, det tillför så mycket till ett badrum. Här är lite inspiration till dig . Planer 1:100: lägenhetstyp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg