tisdag 25 september 2018

Måla på glas

Ska du måla på glas kan vi på Skapamer locka med ett riktigt fint utbud av glasfärg. Vår färg till glas och glasmålning i den här kategorin är inte sådan som skall . Har du tröttnat på din gamla köksservis? Här visar jag hur du med hjälp av porslinsfärg kan måla på glas och porslin.


Glas- och porslinskontur, spets: 1-mm, silver, Kontur, . Tryck in spetsen mot ett papper så att den blir mättad med färg, börja måla.

Läs mer om cookies och hur du kan neka till användningen av dem. Konstnären Maryam Aljaderi ger sina tips – här är en guide steg för steg till hur du målar snygga motiv på glas. Måla på glas och porslin - Hej!


Jag har köpt färg på Panduro och ska måla på porslin, men har tappat bort instruktionerna. Att måla på glas är en rolig och kreativ sysselsättning som ger dig vackra och personliga föremål att fröjdas åt. Gör en färgsprakande flasksamling av ofärgade buteljer.


Istället för att lämna flaskorna i återvinnings- containern kan du själv återvinna dem. Det roligaste med ÅTERBRUK är att man inte behöver byta ut eller kasta något som man tröttnat på.

Prosols dekorativa 3-D färg Skarabé ger en mörkgrön metallisk yta som i vissa vinklar går mot svart och. Härdas i ugn vid 1grader i min. Dekorationsmålning på glas har blivit en allt populärare hobby för många. Du kan själv måla på exempelvis dricksglas, porslin, syltburkar, skålar och flaskor.


Resultatet ger fina presenter eller en unika dricksglas till en festlig måltid! Vad ska man välja för färg att måla på värmeljuslyktor av glas (de från Ikea 4st för 9kr)? Färger och effekter till glas och keramik. I vårt stora sortiment av hobbymaterial hittar du allt du behöver för att gjuta, måla , skapa m. Besök vår webbutik eller hobbybutik i Linköping! Osannolikt rita med penna, mycket realistiskt föreställande ett glas med vatten.


Utmärkt skydd för metall, trä, glas och plast. Vad är att säga om detta konstverk målat på glas. Motivet är 40x centimeter utan ram. Inhandla färdigt vad ni vill måla.


Någon som har måla på glas som kan ge lite tips. Funderade först på att måla för hand och använda texten som mall inuti glasen, men det var . Skickas inom 1-arbetsdagar.

Kanske vill du göra lite fina julklappar och ge bort? Eller varför inte göra en ny favoritmugg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg