torsdag 13 september 2018

Rökrör bastu

Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Om du ska installera bastu eller kamin i din bostad hittar du både bastuskorsten och rökrör i vårt stora. Rökrör tillverkade i rostfri eller brännlackerad stålplåt kan levereras till alla . I vårt sortiment finner du rökrör från tillverkare såsom Kota och Narvi. Vi har gjort det till vår uppgift att guida dig som konsument i djungel utav rökrör till bastu och.


Skorstenar från Landy vent och Schiedel (per meter).

Bastuskorstenar runda och kvadratiska med rökrör. Vi köper direkt från den tyska tillverkaren och kan därför alltid hålla högsta kvalité till bästa pris. Hos oss hittar du ett stort urval med rökrör för din bastu. Vi erbjuder flera olika dimensioner på rökrören som fungerar som bastuskorsten.


Trygga och säkra skorstenar och rökrör. När det kommer till vedeldad bastu så är det helt enkelt en oundviklig nödvändighet att montera en skorsten. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat.


Ett rökrör är ett anslutningsrör som förbinder din eldstad till en skorsten, tex en redan. TAKHUV FÖR BASTUSKORSTEN Fyrkant takhuv av galvad och därefter svartlackerad stålplåt.

Ett utmärkt väderskydd för svens. Beställ Värmesköld För rökrör från Skånska Byggvaror - Spara pengar - Spara tid ! Allt som behövs till din bastu. Vet Du inte vad som stämmer bäst till Din bastu ? Ta kontakt med oss och vi ska gärna hjälpa Dig! Modulskorstenar avsedda för bastuugnar, vattengrytor i radhus, villor och sommarstugor.


För att gå till andra sidor när du vill se våra olika produkter så ska du klicka på lämplig rubrik ovan i det svarta fältet). Keramikinsatserna till ASTRA-pannorna . Högst upp på mångas önskelista över drömprojekt står en vedeldad bastu. Att hugga sin egen ve tända eld i kaminen och sen njuta av ett varmt bastubad är . Vi säljer kompletta byggsatser för en skorsten till vedeldad bastu , men också . Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin.


Men för dig som går i byggtankar kring bastu finns det såklart en hel del att tänka på. Narvi Rökrör Anslutningsrören är tillverkade av mm stålplåt och lackerade med färg som tål hög värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg