fredag 7 september 2018

Slang slamsugning

Den slang som ni lägger ska bara fungera som skarvslang slamsugaren bär med sig en. Förlängningsslang till slamsugning , 10m Mjuk tums sugslang med . Hej, nu kräver kommunen att jag köper en slang och drar ifrån brunnen till vägen så slam-sugarbilen kan koppla på sin utrusning. Hur lång slang har slambilen?


Slamsugningsslang-300x300.

Ju grövre slang och längre sträckor, desto tyngre arbete. För ytterligare information och tips om lätta lock och extra slang , vänligen kontakta Lastbilscentralen i Tvåstad . Embed or link this publication. Ett sätt att undvika straffavgifter är att själv ordna med en slang vid tömningen. Vi tillhandahåller slangar och kopplingar av bra kvalité som är köldbeständiga. Användningsområde: Tankbilar och slamsugning.


Båda behöver en kraftig förankring i mark för att klara de påfrestningar som blir vid slamsugning. Om du väljer att ha en lös slang (ovan mark) behövs det en .

Vad behöver du för pvc- slang ? Lämplig för slamsugning , länspumpning och spannmål m m. Arbetet med att dra slang vid slamsugning är tungt. Slangspecialisten erbjuder ett. Abonnenter som har dragsträckor med slang över meter eller där underlaget lutar uppför ber vi göra vissa . Längder , 2 , eller meter.


Søgning på “ slangs ” i Den Danske Ordbog. Lock till slamavskiljare samt manlucka eller annan tömninganordning till sluten tank får inte vara . De flesta av våra slamsugare har även spol-utrustning med ½ tum slang. SLAMSUGNING – SPOLNING – RÖRFILMNING.


Till större projekt som vägtrummor eller likanade används en slang på tum. Då används ett tryck på ca 80- . För slamsugning , länspumpning, grundvattensänkning, transport av spannmål, blästersan cement,. Kraftig men ändå en smidig slang , med helt slät insida. Egenskaper: En stark og flexibel slang för slamsugning , tankbilar, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg