måndag 1 oktober 2018

Duschkabin istället för badkar

Då jag tycker mitt badkar är i vägen och får mitt badrum att se väldigt litet ut. Badrummet är i källarplan, så det tar bort problemet med bjälklag. Byta ut duschkabin mot bubbelbadkar och dusch ? Duschvägg i badrum, men vad göra med alla rör?


För den som inte vill duscha i badkaret eller tröttnat på blöta duschdraperier finns det många alternativ.

Ett av dem är en duschkabin , som är en fristående . Duschkabiner är populära och variationen är stor. Använd istället ett vanligt allrengöringsmedel och en mjuk trasa eller svamp. Byta dusch till badkar : Får badkaret plats är det inga problem. Ett annat bra alternativ är att limma upp saker på badrumsväggarna i stället. Om du saknar ett badkar i ditt badrum behöver det inte heller vara så.


Sannolikt har man en dusch i sitt badrum där man istället vill placera . Du kan fråga, men värden har ingen skyldighet att byta ut badkaret till dusch.

Du kan själv köpa en duschkabin och byta ut badkaret. Duschen kan användas som ersättning eller komplement till badkaret. När vi flyttade in så hade vi turen att någon förut hade fått installerat uttag till tvättmaskin och haft någon dusch där istället , men behållt badkaret. Byte duschkabin mot badkar och blandare. Jag misstänker att man mycket väl använder samma slangar istället för . Vi diskuterar fördelar och nackdelar mellan de två alternativen.


Om du har ett badkar som du ibland duschar i finns det vikbara duschväggar att . Många har både badkar och dusch på önskelistan vid en. För genom att istället välja en stilren glasvägg i klarglas kunde man nu visa upp . Det är okej att installera en dusch i stället för badkar om väggmaterialet är anpassat till att tåla en dusch. Se bara till att du spar det gamla badkaret.


Har du ett litet badrum är detta idealiskt då du sparar väldigt mycket plats än om du skulle ha ett badkar eller en duschkabin som inte går att förminska eller . I ett vanligt badkar kan man stå upp och duscha av sig. I sittbadkaret kan man istället duscha sittande. Att däremot ta ett bad i duschkabinen går ju inte.


Med en ny skön dusch så maximerar du njutningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg