fredag 12 oktober 2018

Duschvägg borrfri

Med borrfri montering slipper du ta hänsyn till bakomliggande material, tätskikt och installationer dolda i väggen. Istället för att borra och skruva, limmas . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. På K-rauta hittar du praktiska duschväggar för hemleverans.


Välj en rak eller rund duschvägg med klart eller frostat glas från svenska märken såsom Hafa.

Pris 6kr) Med Sankas borrfri monteringsset går det nu att på ett tryggt sätt limma. En trendig duschvägg ökar trivselfaktorn i ditt badrum och skapar ett stilrent helhetsintryck. Hej, Vi är på gång att köpa en duschhörna till vårt badrum hemma och hittade då ett alternativ som inte kräver att man borrar hål i kaklet vilket. Borrfri montering av duschvägg INR.


Duschvägg , limma eller skruva? Nu kan du limma upp din duschvägg. NU KAN DU LIMMA UPP DIN LINC- DUSCHVÄGG.

INR LINC modell är en duschvägg som passar i utrymmen där en. Denna dusch går även att kombinera med INRs borrfria monteringskit. Med årets nya LINC-duschväggsystem lanserar INR en ny metod för montering av duschväggar. Med den anpassade produkten BORRFRI kan . Samis duschvägg i härdat glas exploderade häromdagen utan förvarning.


En duschvägg är inte bara snygg utan också väldigt praktisk och kan hjälpa dig skapa extra rum i ditt badrum. En elegant duschvägg som även fungerar som avdelare. INRs specialanpassade limningskit, så att man slipper borra, vilket ger borrfri installation. Se även FILMER under fliken OM GLABETE där vi visar hur man kan montera en duschvägg eller ett duschset utan . Här hittar du stilfulla duschhörnor, skärmväggar och duschkabiner från INR, Macro och Svedbergs för alla badrumstyper, stora som små.


Enligt eran video för borrfri montering av duschvägg ska man spraya totalt gånger. Vi köpte Linc Angel och detta kit men döm av våran förvåning. Bor i hyresrätt i Handen, och det är inte tillåtet att borra i väggarna i badrum pga försäkr mm.


Kan ni montera in en eller . Stockholmsdusch är optimal för trånga utrymmen.

En svängbar duschvägg med påmonterat handfat som svängs över toalettstolen för att skapa en duschplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg