torsdag 18 oktober 2018

Bakvattenstopp golvbrunn

En låsring i kombination med ett mekaniskt luktstopp fungerar som ett effektivt bakvattenstopp. FörhindraR bakvatten till golvbrunn. Back-Trap bakvattenstopp är utformad för att hindra avloppsvatten från t. När det är dags för en ny golvbrunn är möjligheterna många.


Designen kan vara avlång, fyrkantig eller trekantig och du kan välja mellan material i plast, rostfritt . BACK-TRAP BAKVATTENSTOPP FÖR GOLVBRUNN.

JAFO golvbrunn PS ROT. Purus MiniMax, golvbrunn av PP-plast. Extra låg bygghöjd mm. Urtagbar vattenlåsinsats med lukt- och bakvattenstopp. Re: Backventil till golvbrunn.


Det finns ett vattenlås som man monterar i efterhand i golvbrunnen, det fungerar även som bakvattenstopp. Se Blücher och hitta ett stort utbud från Tillbehör på . Kvalitet syrafast rostfritt EN 1. Vatten strömmar ut från läckande vatteninstallationer.

Skyddsåtgärder mot källaröversvämning. Jafo Rostfri sil för golvbrunn. Manuellt avstängningsbar golvbrunn. En modern golvbrunn går att i efterhand förse med bakvattenstopp. Om du inte sett skillnaden på hur en modernt . Golvbrunn med integrerad bakvattenventil.


Waback mini är ett automatiskt bakvattenstopp för fekaliehaltigt dag- och spillvatten. LåsringLåsringen tillsammans med luktstopp fungerar som bakvattenstopp. JAFO Monteringsplatta är ett hjälpmedel för montering av golvbrunn i träbjä. UMP golvbrunn måste den kompletteras med ett JAFO.


Universalvattenlås med backventil, luktstopp och stopp för skadedjur. Arbetar oberoende av vatten i vattenlåset. Både vattenlås och fjäderbelastad skål har . Pga dåligt utförd badrumsrenovering är fallet för platt i kedjan badkar - handfat - toalett - stam.


Med fästöron för montering av Purusstödet. Levereras komplett med automatisk klämring, sil, skyddslock . Självstängande golvbrunn. En manuellt avstängningsbar golvbrunn måste vara ordentligt förankrad i golvet för att kunna stå emot .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg