onsdag 19 februari 2014

Oljelampa glas rund

Fotogenlampa Elisabeth Rund Hög Antik Mässing. Vacker rund fotogenlampa i grått glas med silverfärgad brännare. Oljelampa i glas med glasfiberveke och metallhölje.


Läs detta innean användning: Justera veken till ca 2-mm genom att skruva på det . Oil Lamp från Tell Me More.

En dekorativ oljelampa tillverkad i glas. Veke ingår, lampolja ingår ej. Dekorativ rund oljelampa tillverkad i handgjort glas. Perfekt för inomhus eller utomhus för att höja mysfaktorn. Material: Handgjort värmeresistent glas.


Lägg på ett varmt sken till hemmet med Steltons klassiska oljelampa. Jämför priser och läs recensioner på Heminredning. Gör en bra affär på Stelton Classic 23.

Rund fotogenlampa i klart glas med ränder, brännare i antik mässing och brännrör i klart glas. Maxa mysighetsfaktorn med en oljelampa , små ljuslyktor eller en. Stilren fotogenlampa för vinterns kalla kvällar! FOTOGENLAMPA STRÖMSHAGA LILY GRÅ Ø5XCM.


Vi har troligtvis Sveriges bredaste sortiment av rund - och flatbrännarerör. Alla våra rundbrännarerör, som med sin smala midja är särskilt utsatta för värme från. Väldigt charmig modell av oljelampa som ger en mysig stämning. Liten smidig lampa som man kan ställa i en större smidslykta. Fylls med lampolja eller lysfotogen.


Denna typ hade en fotogenbehållare (oljehus) i glas eller metallplåt. Matadorbrännare - Principen liknar kosmosbrännaren, men har en rund metallskiva . En alldeles bedårande rund fotogenlampa av klart glas med etsade ränder och vackra mässingsdetaljer. Brännare i mässing, en veke ingår.


Lampa Sigge glas med mässing. Rör av klart glas , rund lite . Rundad fotogenlampa i klart glas med ränder, brännare i antik mässing och brännrör i klart glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg