måndag 27 oktober 2014

Demander skruvstycke

Demanders modulskruvstycke RS, ger CNC-styrda fräsmaskiner,. Parallellslipade och sidobottenplan i vinkel. Skruvstycket kan användas såväl stående . Hedbergs Verkstäder Osby AB. Moms tillkommer på angivet högsta bud.


Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.

Ett maskinskruvstycke av högsta kvalitet. Stativ av högklassigt gjutgods. Med sätthärdade, helt slipade,. Maskinskruvstycke DEMANDERS. Samhället ligger i Kalmar.


Bänkskruvstycke Ironside för industri och hantverk. Sänksmitt av härdat stål. Justerbar slid och härdat städ. Frästa och härdade käftar.

Professionellt skruvstycke helt i smidesstål som är tre gånger starkare än gjutjärn. Räfflade käftar av härdat stål för maximal livslängd stort härdat städ. Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher. Online auctions every day with items from all industries. Vet inte om nån har sett det men objekt är både en vakuumpump och ett skruvstycke.


Objekt är både ett skruvstycke och demander. Stort Demander skruvstycke. Foto de Sonny Pettersson. ARQUIVADO)Arboga pelarborr, slip.


Med ohärdade stålbackar med spår i överkanten. Den fasta backen är prismatisk. Med omdömen på säljare och köpare för din trygghet. Till fräsen hörde även ett Demander skruvstycke , sönderborrat och allmänt illa åtgånget.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg