tisdag 28 oktober 2014

Toalett inredningstips

Utrymmet ovanför toaletten är lätt att glömma bort. Men gör inte det, för här kan du med fördel sätta upp vägghyllor – eller luta en gammal stege . Kontraster mellan gammalt och nytt gör badrummets inredning mer spännande. I toaletten får man bara spola ner kiss, bajs och toalettpapper.


En gästtoalett är ofta liten, och kanske inte används så ofta. Här finns möjlighet att vara kreativ och gå loss med färger, tapet och material.

Ditt badrum har all potential i världen att bli stilrent och lite snyggare. En vägghängd toalett sparar plats i små badrum, det svävande utseendet ger mer luft och toa-letten ser . Inreda liten toalett Att äga en liten toalett kan verka begränsande, men det går att inreda en liten toalett på väldigt kreativa och innovativa sätt . Ska du inreda ett litet, smalt badrum? Eller, tja, nästan… Lite struligt har det allt varit. Wc och handfat är inte inkopplat än, och så återstår det lite snickeri och . Mät upp ert badrum, det underlättar vid val av produkter.


Fundera över vilka funktioner ni vill att ert badrum skall ha, . Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för liten toalett.

StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från . Behöver du inredningstips till små badrum? Vi har här samlat några av våra. Hygienic Flush Gustavsberg. Badrummet är ofta en liten yta i hemmet, och då är det skönt att hålla det snyggt och rent.


Ange mått och andra detaljer, och börja bygg upp med tvättställ, förvaring, speglar och inredning ! Du kan sedan få ut både översiktsritningar, 3D-skisser och . På en liten toalett är det smart att använda en stor spegel på en av väggarna. Bästa tipsen för att du ska få den inredning som passar dig. Förutom att använda toaletten kan gästerna ta sig friheter som att kolla i skåp, städa och till och med låna deodorant. Det visar en studie som . Så lyckas du med spegeltrenden som inredarna älskar.


Förutom toalett , dusch och handfat ville vi också få bra förvaring och plats för en tvättmaskin. Till slut gick det och när allt var klart blev vi väldigt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg